AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 23-24-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan 'yerel yönetimler istişare ve değerlendirme toplantısına katılmak için Nevşehir'e geldi.

AK Parti yerel yönetimler Başkanı Özhaseki'yi, toplantının yapılacağı Nevşehir'in Ürgüp İlçesine Bağlı Ortahisar kasabası Ramada Otel'de İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Belediye başkanları ile AK Parti il yönetim kurulu üyesi bazı isimler karşıladı...

Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve teşkilat mensuplarımızla Bölge Toplantımız için medeniyetlerin beşiği Nevşehir’imizde bir araya geldik. ‬AK Parti 18 Yaşında her daim de istişare ile milletimize hizmete revan olmaya hazır." dedi.