AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, beraberinde AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen ile birlikte bir süre önce babası vefat eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve programa katılmak üzere Nevşehir'e gelen Kaya, Menekşe ailesine başsağlığı dileklerini ifade etti. Kaya ve beraberindeki AK Parti kurmayları okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından merhum için dua etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Yapmakta olduğumuz seçim çalışmalarına katılmak üzere şehrimize gelen İstanbul Milletvekilimiz, Genel Başkan yardımcımız ve 65. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Betül Sayan Kaya’ya hanemize teşrif ederek taziye ziyaretinde bulundukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Kısa sohbetin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, beraberinde ki heyet Milletvekili Menekşe'nin evinden ayrıldı.