Gülşehir Ülkü Ocağında "Hocalı katliamı, bir Türk soykırımıdır" temalı anma programı gerçekleştirildi.
 Hocalı katliamının 25.yılında Gülşehir Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfında Hocalı Şehitleri, gazileri ve tüm şehitlerimiz anıldı. Şehitlerimiz için dua yapıldı. 
            Anma Programını Gülşehir Ülkü Ocakları Gülşehir Meslek Yüksek Okulu Teşkilatı gerçekleştirdi.  Şehitlerimize yapılan dua ve Kuran tilaveti ile başlayan programda Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar ÇEVİRME,  gençlere yönelik hitabında; "Tarih bir milletin hafızasıdır. Hocalı Türk milletinin ve Ülkücü gençliğin unutmayacağı 25 yıl önce yaşanmış bir katliamdır. Bir soykırımdır. Vahşice yapılmış cinayettir.  Uygar! Batının gözleri önünde Müslüman Türklerin yaşadığı tüm zulümler gün gelecek bitecektir. Bizlere düşen yaşanan ve yaşatılan zulüm ve katliamları unutmamak ve unutturmamaktır" dedi.
Programın ilerleyen kısmında Tarih Öğretmeni Tayfur URGENÇ harita üzerinde ve sinevizyon  gösterisiyle yaşanan soykırım ve dramı gençlere anlattı.  Ülkücü gençlerin duygu dolu şiir ve anlatımlarıyla katkı sağladığı programa tüm şehitlerimiz için dua edilerek  son verildi.