Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve Parti Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyetle birlikte FİB Haber.Com İnternet gazetesini ziyaret etti. 

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile biraraya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet, ilimiz ve ülkemiz konusunda keyifli bir sohbet geçirdi.

Kılıç; "Adım adım 2023, il il Anadolu" programı kapsamında MYK Üyelerinden oluşan heyetle geçtiğimiz ay geldiğimiz Nevşehir'de yoğunluktan dolayı çok fazla fırsat bulup, ilimizdeki basın mensupları ile bir hasbihal edememiştik. Bugün kü Nevşehir ziyaretimizde sizlerle bir arada olmak istedik. Bu vesile ile hem yılın bu son günlerinde yeni yılınızı tebrik ediyor hemde yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, toplumun sesi soluğu olan bizlerin yaptığı icraatları vatandaşa en hızlı bir şekilde ulaştıran siz değerli gazetecilere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, ilimize ve bölgemize kattığı değerden dolayı gazetemize teşekkürlerini iletti

FİB Haber İnternet Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir'e özellikle eğitimine verdiği katkı ve değerleri ile unutulmazlar içerisnde yer alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.