AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, diğer bayramlarda da olduğu gibi bu bayramda da Nevşehir’i adım adım gezerek hemşerileriyle tek tek bayramlaşmayı sürdürdü.

Bu kapsamda Milletvekili Açıkgöz'ün, bugün ki ziyaretleri ise ilimizde faaliyet gösteren STK'lara oldu. 

Nevşehir'deki Enderun Vakfı ve İHH Nevşehir İnsani Yardım Şubesini ziyaret ederek bayramlaşan Milletvekili Açıkgöz; "Nevşehir’imizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızdan Enderun Vakfı ve İHH Nevşehir İnsani Yardım Şubelerimizle bayramlaştık. ‬ ‪“Vakıf kültürümüzü yaşatan STK’larımız bizler için önemlidir. Milletimiz ve insanlık için önemli çalışmalara imza atan herkese teşekkürler.” dedi.

Açıkgöz: “İstişare kültürü bizim için önemli”

Sivil toplum kuruluşlarına her zaman önem verdiklerini ifade eden Açıkgöz, Demokrasinin yapı taşlarından ve vazgeçilmezlerinden olan STK’ların toplumda önemli bir misyon üstlendiğine işaret ederek, STK’larla her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. 

Açıkgöz, Siyasette istişare çok önemlidir. AK Partide kurulduğu günden itibaren STKlarla hep istişare halinde olmuştur. Nevşehir'imizde sorunların çözüm noktasında STKlarımızın fikir ve önerileri bizler için her zaman bir yol haritası olmuştur ifadelerini kullandı.