3 yılı aşkın süredir Ali Türker başkanlığında görev yürüten Nevşehir Ülkü Ocakları Yönetimi göz kamaştırıyor.

10 Ocak 2018 yılında Genel Merkez tarafından göreve getirilen Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, kurduğu güçlü yönetim ile il genelinde dur durak bilmeden çalışmalar yürütüyor. Görevin devralınması ile birlikte her kesime hitap eden çalışmalar yapan bu güçlü kadro, o gün bugündür hızından bir şey kaybetmeden yol alıyor.

“Nefesimiz yettiği sürece bu davaya gönül vermiş kadromuz ile yolumuza devam edeceğiz” diyen Ocak Başkanı Ali Türker, il geneli bünyelerinde ki 3 binden fazla genç ile omuz omuza çalışmalar yürüttüklerinin altını çizdi.

“GÜCÜMÜZÜ, BİZE BU DAVAYI EMANET EDENLERDEN ALIYORUZ”

Aynı gün içerisinde birçok faaliyete nasıl imza attıklarını anlatan Ocak Başkanı Ali Türker, “Ülkü Ocakları bu enerji ve gücü kendilerine bu davayı emanet eden şehit ve gazilerimizden almaktadır.  Ülkemizin geçirdiği bu buhranlı günlerde sadece rutin faaliyetlerimizden ziyade nerede bir ihtiyaç varsa, orda olmaya gayret etmekteyiz.” dedi.

“SÜREKLİ GELİŞİM İÇERİSİNDEYİZ”

Ciddi bir yönetim kadrosu ile göreve geldikleri günden bu yana sürekli gelişim içerisinde olduklarını söyleyen Ocak Başkanı Ali Türker, “Bizleri yeri geldiğinde deprem bölgelerinde, yeri geldiğinde sınır dışında faaliyet gösteren Mehmetçiğe destek olmak adına sınırda, yeri geldiğinde sokak hayvanları için, yeri geldiğinde unutulan açık muslukları kapatarak, yeri geldiğinde elektrik tasarrufu planlaması yaparak, yeri geldiğinde gençlerimizi eğitim-öğretim hayatında desteklemek adına binlerce faaliyet ortaya koyduk. Bu faaliyetlerimiz anlatsak ve konuşsak saatlerimizi alır.” dedi.

“YÖNETİM KADROLARIMIZ TEK VÜCUTTUR”

Ülkü Ocakları olarak asıl olan vazifemizin İslam ahlak ve fazileti ile Türklük gurur ve şuuru ile yetişmiş nesiller yetiştirmek olduğunun bilinci ile hareket etmekteyiz. Bu faaliyetler ve bu niyetlerimizi ortaya koyarken bizlere destek olan gönüldaşlarımız başta olmak üzere, yönetim kadromuzun zenginliği ve özverisi ile bu yoğun programların içinden gayet kolaylıkla çıkmaktayız. Ülkücü Milliyetçi Hareketin iç bünyesindeki muhabbet ve sevgisi tam anlamıyla bir kardeşlik hukukudur. Bu hukukun vücut bulmuş hali ise gözümüzle gördüğünüz, kalbimizle şahit olduğumuz, yönetim kadromuzun içindeki muhabbetin akrabalık ilişkisinin bile çok ötesinde bir kardeşlik anlayışı ile vücut bulmasıdır”

“DAVAMIZA BAĞLIYIZ”

Yönetim kadroları ve bünyesinde ki gençler ile davalarına bağlı kalmaya devam edeceklerinden kimsenin şüphesi olmasın diyen Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “Bizlere ülkücülüğün yeni bir akrabalık akımı olduğunu söyleyen üstün meziyetlere sahip kıymetli Dündar Taşer'e, Türk milletinin kaderinin ve geleceğinin muhakkak tüm Türk dünyasını bir araya getirmek olduğunu söyleyen rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’e, bugün Türk milletinin yegane geleceğinin Türk Milletinin içinden çıkan ve bu milleti alî değerlerine sahip çıkan gençlik tarafından olacağını üstüne basa basa beyan eden sayın Devlet Bahçeli beye ve yolbaşçımız sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beye olan inancımızla hizmet etme gayretimize gayret katan yegane nedendir. Nevşehir Ülkü Ocakları yöneticileri olarak yılmadan yeise kapılmadan, hak bildiğimiz yolda hakka hizmet etmeye ve sadakatle davamıza bağlı kalmaya devam edeceğiz. Çünkü başımızın bağlı olduğu başın kurana bağlı olduğuna kefiliz. Enerjimizin kaynağı bunlarla birlikte inancımızdır, Gayretimizin nedeni sadakatimizdir, Çabamızın nedeni ise kutlu davamıza olan sevdamızdır.” dedi.