AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kısa  adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı  Nevşehir temsilciliğine ziyaret  gerçekleştirdi.Milletvekili Açıkgöz'ü Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan'dan vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı, vakıf üyeleri ile sohbet etti.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, Milletvekili Açıkgöz'e TÜGVA Nevşehir ve ilçe temsilciliklerin yaptıkları faaliyetler ve hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğimizi ziyaret ederek, gençlerimizin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. “Çok ciddi gayret ve üretkenlik gerektiren vakıf çalışmaları gönül işidir. Güçlü Türkiye’nin gençlerimizin enerjisine, birikimine ihtiyacı vardır. Gençler, geleceğimizdir” dedi.