Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez’i ziyaret etti.

Nevşehir Ülkü Ocakları olarak gazilerimizin ve şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyleyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik; "Şehit aileleri ve gazilerle ilgili üzerimize düşen ne varsa her zaman emrinizdeyiz." dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez'de "Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik ve beraberindeki heyete yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz." dedi.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik ziyaret ile alakalı şunları belirtti: ”Bizler Türk milliyetçileri olarak, Ülkü Ocakları olarak şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacak unutturmayacağız. Gelecek nesillere onların kahramanlıklarını aktaracağız. Vatan toprakları için şehit düşen ve gazi olan kahramanlarımıza şükranlarımızı sunar ve bizlerle yakından alakadar olan dernek başkanlarımıza teşekkürü borç bilirim.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Yardımcısı Gazi Mustafa Tanrıkulu ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazi Muammer Işır ve Şehit oğlu Muhittin Türk'ünde hazır bulunduğu ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.