Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi aileler için seferber olan Nevşehir Ülkü Ocakları, geçtiğimiz hafta 550 aileye yaptığı yardımların ardından 443 ailenin daha yardımına yetişti.

“Ahdımız var! Dünya döndükçe sönmeyecek OCAKLAR!” sloganı ile başlatılan yardım seferberliğinde Ocak mensubu gençler eş zamanlı olarak şehrin dört bir yanına dağılarak önceden hazırladıkları yardım kolilerini dağıttılar. Buda yetmezmiş gibi ayrı bir ekip ile vefa destek gurubu oluşturan Ülkücüler, her koldan ayrı bir hayra vesile oluyor. Nevşehir genelinde büyük takdir gören Ülkücüler, sabah başladığı dağıtımları gün ağarırken tamamladı.

"Ramazanda oruçlu bir halde bu hayra vesile olduğunuz esnada bu yorgunlukla her aldığınız nefes size cennetin kapılarını biraz daha aralayacaktır”  diyerek gençlere seslenen Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, "Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sizler ve camiamız sayesinde ramazan boyunca büyük bir hayra vesile oluyoruz. Önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin yardımına ulaşmak için ciddi bir seferberliğimiz söz konusu. Sizler sayesinde geçtiğimiz hafta 550, bu hafta ise 443 ailemize yardım eli uzattık. Tüm Nevşehir, tüm Türkiye, Tüm Dünya şunu iyi bilsin. Ahdımız var! Dünya döndükçe sönmeyecek OCAKLAR!”dedi.

#EvindekalNevşehir
#EvindekalTürkiye