Korona Virüsü nedeniyle toplu faaliyetlerine ara veren Nevşehir Ülkü Ocakları,  sosyal medya üzerinden canlı konser düzenledi.

Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmasını bünyesinden bulunduran Ülkü Ocakları, faaliyetlerine dur durak vermeden devam ediyor. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’in talimatları doğrultusunda Sosyal medya üzerinden canlı yayında konser verildi.

Binlerce kişinin katılım gösterdiği konserde Nevşehir’in güçlü sesi Lütfi Biçimveren sahne aldı. Canlı olarak şarkılar seslendiren yerel Sanatçı Biçimveren, yaklaşık 1 saat boyunca keyif dolu bir konsere imza attı. Yorumlara açık olan bu konserde izleyiciler güzel temennilerini dile getirerek, istek parçaları art arda sıraladı.

Muhteşem organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan Ocak Başkanı Ali Türker, “Pandemiden dolayı bir araya gelerek toplu organizasyonlar yapılamadığından sosyal medya üzerinden canlı olarak bir konser düzenledik. Ocak yöneticilerimizden, şehrin güçlü sesi Lütfi Biçimveren bu konserimizde sahne aldı. 1 saat süren konsere binlerce izleyici katılım gösterdi. Bu etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Temennimiz ülkemizin Korona belasından kısa sürede kurtulması ve bu tür etkinliklerimizi toplu halde  bir arada yapabilmektir.” dedi.