Celal Uraz Kılıç Başkanlığında ki Ürgüp Ülkü Ocakları, normalleşme adımlarının hemen ardından harekete geçip güçlü bir eğitim ordusu kurmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emirleri doğrultusunda göreve getirilen Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Celal Uraz Kılıç, yönetimi ile birlikte ilçede güzel işlere imza atıyor.

İlçede tüm gözleri üzerine çeviren başarılı Başkan Kılıç, hem iş hayatında, hem de görevinde güzel işler yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda tüm ilçe teşkilat birimleri ile ayrı ayrı toplantılar yaparak durum istişaresinde bulunan Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Celal Uraz Kılıç, var gücü ile bu uğurda mücadelesini devam ettiriyor.

Hizmet binasında da tadilat çalışmaları yapan Başkan ve yönetimi, normalleşme adımlarının hemen ardından güçlü bir eğitim ordusu ile ilçede boy gösterecek.

Başkan açık ve net konuştu

“Allah’a şükürler olsun yolumuz uzun, kılıcımız keskin bir şekilde Ürgüp’ümüzde hız kesmeden büyüyoruz.” diyen Başkan Celal Uraz Kılıç açıklamasında açık ve net bir dille: “Her cadde, her sokak, her okul, her fakültede gençlerimiz teşkilatımızın emrinde dimdik beklemektedir. Bu dava Allah davasıdır. Bu yoldan da asla ve asla dönmeyi düşünmüyoruz. Ürgüp’te omuz omuza vererek güzel işler başarmaya yemin ettik.

Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım ve İl Ocak Başkanımız Ali Türker’in destekleri ile bu kutlu davayı, bu kutlu sancağı en yukarı taşımak için mücadelemiz son nefes, son damla kana kadar devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.