Er Motor Motorlu Araçlar şirketinin sahibi ve Nevşehir Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Soner Erçetin, şirket olarak yeni yatırımlar yapmak üzere fizibilite çalışmaları yaptıklarını söyledi. Erçetin, aynı zamanda kurumsallaşma çalışması da yaptıklarını vurguladı.

Türkiye’nin dünya ekonomisinde pay sahibi olmaya başlayarak ekonomik bir oyuncu konumuna yükseldiğini kaydeden Erçetin, “ Biz de şirket olarak bu doğrultuda hareket ederek yeni yatırımlar yapmak üzere fizibilite çalışması içerisinde bulunuyoruz. Aynı anda da kurumsallaşma anlamında hızlı adımlar adıyoruz” dedi.

İş dünyası olarak yeni Türk Ticaret Kanunu’nu devamlı surette takip ettiklerini ifade eden Erçetin “ Çıkmadan önce hükümet tarafından yapılan değişikliklerin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Dünyada ve Türkiye’de olan değişiklikleri yakından takip ediyoruz. Firma olarak daima dinamik bir yapıda olmayı, yenileşmeyi ön planda tutuyoruz” diye konuştu.

GESİAD Yönetim Kurulu üyesi olarak dernekte de aktif olarak görev yaptığını söyleyen Erçetin “ Yurt içi ve yurt dışı geziler organize ederek işadamı ve sanayicilerimizin yeni alanlara yatırım yapmasını, pazarlama ağlarını geliştirmesini ve hepsinden de önemlisi ihracata odaklanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bunda da önemli oranda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu bizim için gurur verici bir durum olduğu gibi sorumluluklarımızı ve görev çıtamızı da artıran bir konudur. Bu bilinçle çalışmaya, Türkiye ve ilimiz ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 Bu güzel söyleşi için Değerli kardeşimiz Mustafa Sözduyar Beye teşekkür ediyoruz.