Karacaşar Mahalle Muhtarı Mesut BALCI; "Gülşehir İlçesine bağlı bir mahalleyiz ama maalesef Karacaşar mahallemize üvey evlat muamelesi yapılıyor ve yeterli hizmet gelmiyor" diyerek isyan etti.

Muhtar Balcı yaptığı açıklamasında şuan kaderimize terk edildik.Gördüğünüz gibi sağanak yağışlar sonrasında mahallemizde büyük sıkıntılar yaşanıyor. Karacaşar mahallemize bağlı Kavaklı caddesinde yollar bozluldu. Yine Şiddetli yağışlar sebebiyle bağ yollarımızda bozuldu. Yolların bozuk olması sebebiyle Karacaşarlı vatandaşlarımız bağına bahçesine gidemez oldu. Hepsi mağdur oldular. Su şebekesinde de sıkıntı var. Gülşehir Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy telefonumuza bakmıyor diyerek sitemlerini ifalerinde bulundu.

Muhtar Balcı'nın dünkü bu isyanı sonrası Gülşehir Belediyesi harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sağnak yağışlar sonucu sel sonrası mahallemizdeki bazı çeşitli yerlerdeki yolar çökme ve derin yarıklar çukurlar meydana gelmişti. Bu nedenle mahallemiz Kavaklı cadesindeki yoların çökme ve derin yarıklar meydana gelmesi ve alt yapı tehsisatların açığa çıkması ve tahrip olmasından kaynalı arızalar Gülşehir belediye ekiplerince onarımı yaplmaya başlandı.

Haber: Ali Başavcı