AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Özel Versa Hastanesini ziyaret ederek, hastane çalışanları ve tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.  

Gerçekleştirdiği hasta ziyaretinde hastalar ile tek tek ilgilenen Milletvekili Adayı Açıkgöz, hastane personelleri, hasta ve yakınları ile sohbet etti.

Hastalara ve hasta yakınlarına 'geçmiş olsun' dileklerini ileten 27.Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Açıkgöz'ün özellikle küçük çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilendiği gözlendi.

Açıkgöz: "Versa Hastanemizdeyiz. ‪“Kaliteli sağlık hizmetleriyle milletimizin hizmetkarı olduk. 16 yıldır milletimiz; konforlu, güvenli, kaliteli ve alanında uzman sağlık ekipleriyle dünya standartlarının üzerinde devlet ve özel sektör sağlık imkanlarına kavuştu. Yaparsa Yine AK PartiYapar “ dedi.

27. dönem Milletvekili Adayı Açıkgöz, “24 Haziran seçimlerinde son 4 güne girdik. Bugün Özel Versa hastanemizi, çalışanlarını, hastalarımızı ve ziyaretçilerini ziyaret ediyoruz. Elhamdülillah herkes şunu söylüyor, özellikle sağlık noktasında Türkiye çok değişti. Yeni Türkiye olarak herkes hastanelerden, hizmetlerden çok memnun. Bu da bizim için çok büyük onur ve gurur. Hedefimiz 24 Haziran ile birlikte daha güçlü bir Türkiye daha güçlü bir Cumhurbaşkanımız daha güçlü AK Parti ile beraber daha hızlı bir şekilde yola devam etmek. Burada en önemli görev tabii ki vatandaşlarımıza düşüyor. 24 Haziran Pazar günü herkesi sandıklara oyunu kullanmaya davet ediyoruz. Oy kullanmak çok önemli, tek bir oy bile çok kıymetli. Şimdiden 24 Haziran ülkemiz, vatanımız için hayırlı, mübarek olsun. Rabbim yolumuzu açık eylesin” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz ziyaret sonrasında Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren tarafından onuruna verilen öğle yemeğinde hastane çalışanları ile bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Açıkgöz'e ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve partililer de eşlik etti.