Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 10 yataklı Derinkuyu İlçe Entegre Devlet Hastanesi düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

10 yataklı derinkuyu İlçe Entegre Hastanesinin açılışı, Nevşehir Valisi  İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Derinkuyu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Hakan Öcal, Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, İş Adamı Bülent Aksoy ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Vali AKTAŞ  konuşmasında, “Bu tesisin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta sayın milletvekillerimiz olmak üzere, sağlık teşkilatımızın yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür eder, açılışını yapacağımız sağlık tesisinin ilçemize ve Derinkuyu'ya hayırlı olmasını temenni ediyor, ilçe hastanemizin, Derinkuyulu vatandaşlarımıza ve Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun”dedi.


Derinkuyu 10 yataklı entegre hastanesinin açılış töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “ Söz verdiğimiz gibi ilçelerimizde hizmete kazandırmış olduğumuz entegre hastanelerinin açılışlarına bugün de Derinkuyu ilçemizde devam ediyoruz. 5 milyon TL maliyeti olan hastanemiz Derinkuyu İlçemize hayırlı olsun. Biz bir ve beraber oldukça bu hizmetlerin devamı gelecek. Birlik ve beraberlik içerisinde nice AK hizmetlere” diye konuştu.

Sağlık alanında Türkiye'nin çağ atladığını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de burada yaptığı konuşmada, “ 2 gün önce Hacıbektaş dün Avanos ilçesinde hastane açılışımızı gerçekleştirdik. Bugün de burada Derinkuyu ilçemizin entegre hastane açılışını gerçekleştiriyoruz. Nevşehir’imiz büyüyor, Nevşehir’imiz gelişiyor. Açmış olduğumuz entegre hastanemiz ilçemiz, ilimiz ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise burada yaptığı konuşmada Bu hizmetin gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen başta sayın milletvekillerimiz olmak üzere, sağlık teşkilatımızın yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, açılışını yapacağımız sağlık tesisinin ilçemize ve Derinkuyu'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Yeni açılan hastanemiz, Derinkuyulu vatandaşlarımıza ve Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun.