Hafta sonunda Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle yapılan seçimde, mevcut Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat'ın güven tazelenmesinin ardından bugünde mazbatasını aldı.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, güven tazeleyerek yeniden seçildiği kongreleri sonrası mazbatasını aldı ve yeni dönem için resmen göreve başladı.

Seçim İşleri Başkanı Yunus Demir’den mazbatayı alarak göreve başlayan Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Başkan Vekili İbrahim Zengin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Öztürk, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sabahattin Çağlar, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Pala, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ersin Kum, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Tunç.

Tüm sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmada, “Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzun ardından bugün mazbatamızı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte aldik.Yeni dönemimizin teşkilatımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.  Biz her zaman ki gibi güçlü Sağlık-Sen ailesi olarak tüm çalışanların yanındayız. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip eylesin." şeklinde konuştu.