Yedi ay önce trafik kazası sonrası yaralanan ve açık yarasına her hangi bir müdahalede bulunulmayan mağdur hasta vatandaşımız Tahir Kırtak, tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesinde Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, il müdür yrd. ahmet kantar, il müdür Yrd. Tahir Dağaslanı ve Sosyal hizmet merkezi müdürü Uğur Tolga Yamen tarafından ziyaret edildi. - Özel Haber -

 Şener: "Tahir Amcamızın Yanındayız...!"

77 yaşındaki Tahir Kırtak'ın durumu hakkında hastane yetkililerlinden bilgi alan Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener; Tahir amcamızın 2022 sayılı yasa kapsamında yapmış olduğu maaş başvurusunun bugün itibari ile aktifleştirildiğini, maaşa bağlandığını ve Kırtak'ın taburculuk sonrası evde bakım hizmetinden yararlandırılması amacı ile işlemlere ivedilikle başlandığını müjdeledi.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener,77 yaşındaki mağdur minare ustası Tahir Kırtak'ın torunlarının da sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi için de işlem başlatıldığını, Tahir Amcamız ve aile üyeleri hakkında bakanlık olarak tüm hizmet modellerimizin hayata geçirildiğini ifade etti.

Şener, FİB Haber Merkezimize yapmış olduğu özel açıklamada; "Biz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak kimsesizlerin kimsesi, çaresizlerin çaresiyiz. Her konuda hastalarımıza dertlilerimize ve sıkıntısı olanlara yardım ediyoruz. Biz Aile ve Sosyal Politikalar olarak her konuda Tahir amcamızın yanındayız. Hastalığının tedavisi konusunda her konuda yardım edeceğiz'' dedi."

 Tahir Amcamız Hem Mutlu Hemde Umutlu :  " Kul daralmayınca Hızır yetişmez..."

Kırtak Ailesi olarak kendilerine hızır gibi yetişen başta Valimize,Belediye Başkanımıza,Sağlık Müdürü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterimize ve Sayın İl Müdürümüz Şener'e teşekkür ediyorum. Devlet babamıza Allah zeval vermesin yokluğunu göstermesin. Biz hep Allaha sığınmıştık .Kul daralmayınca hızır yetişmezmiş. Kendimden çok hasta oğlum ve ailem adına çok mutluyum.Bundan sonra  işallah herşey güzel olur.Bir kez daha herkezden Allah razı olsun dedi.