Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında ;"Kanser Hastalarının Artık Kayseri ve Ankara illerine gitmeden Nevşehir de tedavilerinin yapıldığını belirtti."

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ," Ak Parti döneminde önemli sağlık hizmetlerinin Nevşehir'e kazandırıldığını söyledi. Özellikle Kanser Hastalarının tedavisi için başka illere gitmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanemizde Tıbbi Onkoloji Polikliniği, Ekim 2015 tarihinden itibaren kanser hastalarımıza hizmet vermeye başlamıştır. Tıbbi Onkoloji onkolojik tedavilerin ilaçla yapılan kısmını tanımlamaktadır. Radyasyon onkolojisi ise radyoterapi (ışın tedavisi) kısmını tanımlamaktadır "dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, "AK Parti, sağlık alanında Türkiye’ye büyük hizmetler yaptı. Halkımızın hastane kapılarında rehin kaldığı, bir muayene için aylar sonrasına randevu verilen ve adeta nefes almanın bile mümkün olmadığı günler çok şükür AK Parti sayesinde geride kaldı. Nevşehirli hemşehrilerimizin en güzel hizmetlere layık olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Nevşehir Devlet Hastanesi artık kanser tedavi hizmeti verilecek. Kanser hastalığı, gerçekten meşakkatli ve yorucu bir tedavi… Bu tedavi için il dışına giden hastalar, artık Nevşehir'de tedavilerine devam edecekler. Çok mutluyuz. Bize bu mutluluğu yaşatan Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ’a şahsım, teşkilatım ve Nevşehirliler adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasının devamında sözlerini şöyle sürdürdü; "​Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Devlet Hastanesi’ne Anjiyo Cihazı alınacağı müjdesini vermiştik. Allah kısmet ederse kısa bir süre sonra bu hizmetide vatandaşlarımıza sağlıyacağız. Halkımızın dua ve destekleriyle her alanda değişen gelişen ve büyüyen Nevşehir 2023 Hedeflerine doğru şehrimizi taşımanın büyük gayret ve çabası içerisindeyiz" dedi.