Kapadokya'da bu yıl ilk kez gerçekleştirilen CappaCare 2022 Kapadokya Hastanesi katılımı ile devam ediyor.

Bu yıl ilk defa Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kapadokya’da gerçekleştirilen CappaCare 2022, dünyanın 5 kıtasından Sağlık Turizmi profesyonellerini deneyimlerini paylaşmaları ve uzmanlıklarını sunmaları adına bir araya getiriyor.

Global Sağlık Turizmi ve Dorak Holding iş birliği ile 1-4 Temmuz 2022 tarihleri ​​arasında düzenlenen ve Sağlık Turizmi konusunda uzman konuklarla B2B toplantıları, konferanslar ve çalıştayların düzenlendiği organizasyona Nevşehir'den Özel Kapadokya Hastanesi de katıldı.
 
Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey Amerika ve Güney Amerika olmak üzere 5 farklı kıtadan 20 farklı ülkeden önde gelen 25 yabancı firmanın yanı sıra ülkemizde önde gelen 25 yerli sağlık kuruluşunun katılımıyla Kapadokya Double Tree By Hilton'da gerçekleştirilen CappaCare 2022, dünyanın önde gelen sağlık turizmi firmaları ile ülkemizde aynı sektördeki hastaneler, doktorlar, klinikler ve ilgili kurumları bir araya getirdi.

CappaCare, düzenli olarak her sene Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinde devam edecek.

Organizasyon kapsamında B2B görüşmeleri, Sağlık Turizmi konusunda uzman konukların konuşmacı olarak yer alacağı konferanslar ve workshoplar düzenleniyor.

Cappacare, tüm dünyada alanında öncü sağlık turizmi firmaları ile ülkemizde aynı sektörde iş yapan hastane, doktor, klinik ve ilgili kurumları buluşturmayı hedefleyen bir organizasyondur. Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey Amerika ve Güney Amerika'dan sağlık turizmi alanında hasta gönderme potansiyeli olan öncü kuruluşları, akademisyenleri, hastanelerin katılım sağlayacağı CappaCare, ülkemizde bu taleplere karşılık verebilecek kuruluşlar ile iş görüşmesi yapabilecekleri, aynı zamanda sunum ve sempozyumların olacağı ortamı sağlayacaktır.

Dünyanın dört bir yanından Sağlık Turizmi profesyonelleri ile tanışma, yeni iş ilişkileri kurma, var olan ilişkileri pekiştirme ve geliştirme fırsatı… Daha fazlası CappaCare 2022’de!