Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, önemli bir misyon ile çalışmalarını yürüten Kızılay’a ve Başkan Ercan Civelek’e teşekkür etti.  

Kaymaklı’da 60 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı ulaştıran Kızılay gönüllüleri ile birlikte Kaymaklı Belediyesi ortak çalışması ile yardımlar sahiplerine teslim edildi.  

Başkan Çekiç, Ramazan ayı boyunca gıda yardımı ve iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade ederken, 200 aileye yardımseverler vesilesiyle yardımları ulaştırdıklarını, Kızılay’ın ve Başkan Civelek’in de destekleri ile 60 aileye daha ulaşarak 260 haneye gıda yardımı ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.  

Kaymaklı Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 80 aileye 200 kişilik yemek ulaştırdı.  

Başkan Harun Çekiç: “Ramazan’ın paylaşma ve birlik ayı olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatan, fitre, fidye ve zekatları ile nakdi yardımlarda bulunarak ihtiyaç sahiplerine dokunmamızı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Hem beldemizde yaşayan hem de gurbette Kaymaklı sevdası ile yaşayan hayırsever vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyorum” dedi.