Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, ziyaret ettiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

MHP Başkan Adayı Kılıç, ildeki ev ziyaretlerini sürdürüyor. Kentin ileri gelenleri, kanaat önderleri, esnaf ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelerek yapılacak hizmetler ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, halkın yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Bizi misafir eden sohbetimize eşlik eden tüm Nevşehirlilere teşekkür ederiz." dedi.

Vatandaşlarımız ile içtiği bir bardak çayın, sohbetin kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Başkan Adayı Kılıç; “Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır sözünden hareketle hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olmaya, onları dinleyerek gönüllerine dokunmayı şiar edindik. İşallah Vatandaşlarımızın duaları, destek ve kararı ile  31 Mart'ta kazanan Nevşehir olacak. Bu bağlamda gelişen değişen ve büyüyen Nevşehir için bir çok proje ürettik.Şehrimiz ve insanımız herşeyin en iyisine layıktır. Çünkü biz Nevşehirli olarak kadim bir şehrin insanlarıyız ve bizlere yakışan da budur.” dedi.

Sorun ve sıkıntılarını samimi bir şekilde dile getiren aileler, beklentilerini de anlattılar. Nevşehirli aileler, Kılıç'ın ziyaretinden dolayı da duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kılıç'ın ev ziyaretlerine MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve partililerde eşlik ettiler.