Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, bir süre önce geçirdiği diş rahatsızlığı sebebiyle tedavi olan babası için Nevşehir  Devlet  Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akün'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin yaptığı açıklamada; "Babamın diş rahatsızlığı sebebiyle Nevşehir Devlet  Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne götürdüğümde karşılaştığım güzel tablo karşısında oldukça mutlu oldum.

Burada Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi idaresinden, hekimine ve personeline kadar sıcak ilgisiyle karşılaştım. Sağolsunlar çok ilgilendiler. Diş hastanemizin fiziki yapısı, hijyeni ve en önemlisi Diş Hekimi kardeşlerimizin hastalarına olan yaklaşımları açıkcası beni oldukça etkiledi. Nevşehirli tüm değerli hemşehrilerim adına duyduğum bu memnuniyeti bizzat merkezin Başhekimi Dt. İlkay Akün hanım efendileri ziyaretimle ifade ederek teşekkürlerimi sundum. Sağolsunlar hastalara ve memleketimize çok güzel hizmet ediyorlar. Bu vesile ile başta merkezin değerli Başhekimi Dt. İlkay Akün'e, İdari Mali Hizmet Müdürü Bekir Bilgen'e, hastasıyla yakın ilgisine bizzat şahit olduğum Dt. Edip Kulukısa'ya ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde çalışan tüm personele özverili ve gayretli hizmetlerinden dolayı özel teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak bizde, Nevşehir sevdalısı NEVBİAD Başkanımız Sayın Kazım Tekin'in rahatsızlığı sebebiyle şuan hastanede tedavisi süren değerli annesine Allah'tan acil şifalar diliyor, tedavisi tamamlanan kıymetli babasınada geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.