Nevşehir'de hizmet veren Diyetisyen Saime Nur Kaya Beslenme Merkezinde; Kişiye Özel Zayıflama ve Kilo Alma Programları, Diyabet, Onkoloji, Tansiyon gibi Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Yeme Bozukluklarında Beslenme, Hamileler, Çocuklar, Yaşlılarda Beslenme ve Sporcularda Beslenme konularında Danışmanlık hizmetleri veren klinik bunların yanında şimdi de Andulasyon Terapi hizmeti vermeye başladı.

Diyetisyen Saime Nur Kaya Kliniğinde Andulasyon Terapi Seansları Başladı

Beslenme ve Diyet Uzmanı Saime Nur Kaya, düzenli bir beslenme programı ile beraber andulasyon terapi uygulandığında daha kolay kilo verildiğini söyledi.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Saime Nur Kaya yaptığı açıklamasında; "Kliniğimizde Andulasyon terapisi seanslarımız başlamıştır. Cihazımız yeni olduğu için şu an kampanyalı fiyatlarımız ile hizmet veriyoruz. Kliniğime ve memleketime böyle bir cihazı kazandırdığım için çok mutluyum. Siz de andulasyon terapi sistemi ile "Hayatınıza Bir Gülümseme Ekleyin" dedi.

ANDULASYON TERAPİ YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRIYOR

ANDUBALANCE ile elde edilecek faydalar hakkında da bilgiler veren Beslenme ve Diyet Uzmanı Saime Nur Kaya; Andulasyon Terapi ile vücut tarafından tutulan suyu etkin bir şekilde azaltır; Kilo kaybındaki artış ve kalori yakımı ile optimal bir vücut şekline kavuşmanıza yardımcı olur. Çabaları maksimize ederek ve “yoyo” etkisinden kaçınmaya yardımcı olarak özgüveninizin artmasına neden olur. Cildi sıkılaştırır ve selüliti azaltır. Lenfatik sistem aracılığıyla atık drenajının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Doğal kolajen üretiminde meydana gelen artış ile vücuda daha parlak bir görünüm kazandırır." ifadelerinde bulundu.

Andulasyon terapisi; yalnızca belirli bir organ veya bir organ sistemi üzerinde etki göstermek yerine, organizmanın önemli fonksiyonlarının üzerinde bütüncül olarak pozitif bir etki sağlamaktadır. Bu açıdan Andulasyon, sağlığımızı yeniden kazanmamızın ve sürdürmemizin temelini oluşturmaktadır.
 
Andulasyon terapisi; çeşitli nedenlerle yeteri kadar spor ve aktivite yapamayanların, spor yaparak 2,5 saatte harcadığı enerjiyi oda ortamında andulasyon terapi cihazı sayesinde yarım saatte harcatarak vücudumuzun sıkılaşmasını sağlamaktadır. Kilo verme konusunda diyet ile birlikte uygulandığında yüzde yüz daha verim alınmaktadır.

Ve Daha fazla bilgi ve danışma için Diyetisyen Saime Nur Kaya Beslenme ve Diyet Kliniği’ne mutlaka uğramalısınız.

Randevu almak için: 0 530 016 65 95 aramanızı rica ederiz.

Andulasyon Terapi ile daha kolay kilo veriliyor...

Andulasyon terapisinin insan sağlığı için belli başlı faydaları;.
•    Fibromiyalji, Kronik ve akut ağrıların giderilmesi, omurga sorunları, 
•    Performans arttırma , Yüksek enerji,
•    Genel sağlık,ödem atma, kanın oksijenlenmesi ve dolaşımı, metabolizmayı hızlandırma, lenf drenajı, bağışıklık sistemine destek
•    Kilo verme, yağ yakma, yağ parçalama,
•    Genç kalma,
•    Rahatlama, stresten kurtulma
Andulasyon, biyofiziksel prensiplere dayanan yeni jenerasyon medikal tedavi yöntemlerinden biridir. Andulasyon, mekanik osilasyon ile kızıl ötesi derin ısının kombinasyonundan oluşmaktadır. Andulasyon teknolojisi, bilim insanları, üniversite klinikleri ve doktorlar arasındaki yakın işbirliğiyle birlikte Almanya’da geliştirilmiştir.
Andulasyon sisteminin çalışma prensipleri      :
1.    Hücrelerdeki enerji üretimi
Andulasyon, ATP (adenozin trifosfat) üretimini uyaran elektriksel mikro-akımlar
üretir. Bu süreç, hücrelerimizde bulunan enerji miktarının artırılmasını sağlar. Bu
durumun da, organlarımız ve dolayısıyla sağlığımız üzerinde olumlu bir etkisi vardır.
2.    Ağrı sinyallerine süperempoze olarak maskeleyen pozitif sinyaller
Andulasyon, ağrı sinyalleri üzerinde nörofizyolojik ve hormonal bir süperempozisyon oluşmasınısağlar. İlk aşamada, negatif ağrı sinyallerine süperempoze olan pozitif sinyaller tetiklenir. Busüperempozisyon işleminin sonucu olarak beynimiz, artan miktarda pozitif sinyal ve uyarı almaya
başlar, işte bu sinyaller ağrının giderilmesini sağlar. İkinci aşamada ise Andulasyonun düzenli olarakuygulanması, “vücudun doğal ağrı gidericisi” olarak tanımlanan endorfin salınımı sağlar.
3.    Kan dolaşımının uyarılması
Şikayetlerin çoğu, yetersiz kan dolaşımından kaynaklanmaktadır. Vücudumuzda bulunan kanıngörevi, vücudumuza gerekli besin maddelerinin temin edilmesidir. Kan dolaşımının yetersiz olduğudurumlarda, bu süreç engellenmiş olur ve kendimizi yorgun ve hasta hissederiz. Sağlıklı kanın akışı ilesağlıksız kanın akışı arasında fark vardır. Sağlıksız kanda bulunan hücreler birbirlerine yapışırlar ve
buruşurlar. Dolayısıyla kan hücreleri canlılıklarını yitirerek vücuda gittikçe azalan miktarda besin ögesitaşımaya başlarlar. Andulasyon kan dolaşımını  hareketlendirerek hücreleri birbirlerinden ayırır.Böylelikle kan akışı artırılmış ve güçlendirilmiş olup, ihtiyaç duyulan besin ögelerinin de büyükmiktarlarda taşınması işlemine devam edilir. Kendimizi yeniden daha sağlıklı ve daha canlı hissederiz.
4.    Rahatlama mekanizmalarının harekete geçirilmesi fiziksel rahatlama
Yorucu ve tüketici aktiviteler vücutta kas gerginliğine neden olur. Bu durumdan etkilenen kaslar,ihtiyacı olan besin öğelerinin bir kısmını alamamaya başlar. Andulasyon kan damarlarını genişletir veböylece kaslara gönderilen kan miktarı artar. Besin öğelerinin emilimi yeniden olması gerektiği gibigerçekleşir ve gerginlikler giderilmiş olur.
Zihinsel rahatlama
Stresin sinir sistemimiz üzerinde olumsuz bir etkisi vardır. Andulasyon, negatif etkileri giderenpozitif sinyaller üreterek dengeyi yeniden sağlar. Bu da stresi azaltır.
5.    Lenf sıvısı akışının uyarılması
Lenf, yalnızca bağışıklık sisteminin bileşik bir parçası olmayıp, aynı zamanda metabolik son ürünlerinatılmasında da önemli bir rol oynamaktadır. Düzenli olarak uygulanacak stimülasyon size dengeli birbağışıklık sistemi ve iyi çalışan bir metabolizma kazandırır.

Önemli Bilgi :
Andulasyon Terapi seansları yarım saat sürer ve kişinin ihtiyaçlarına yönelik farklı programlar uygulanır.
En iyi sonuçlar 12 ila 21 seans ile elde edilir ve bu seansların 21-26 günde tamamlanması önerilir.
Bebek bekleyen kadınlar ve kalp pili taşıyanlar için önerilmemektedir.
Andulasyon yatağı maksimum 120 kg ağırlığındaki bireyler için tasarlanmıştır.
Seans ücreti; seanslar paketler halinde olup seçeceğiniz paketlere göre değişim göstermektedir.

 

Diyetisyen Saime Nur Kaya'nın Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi 

Telefon: 0530 016 65 95

E-Posta: [email protected]

Adres: Yeni Kayseri Cd. Okul Sk. Arzum Apt.  No: 36/3 (Şekerci Kuruyemiş Üzeri) Nevşehir

İnstagram: diyetisyensaimekaya

Beklememeniz için mutlaka randevu alınız.  Teşekkür ederim.