Diyetisyen Aslı Kılıkbiçen Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği açıldı, bölgesel incelme cihazı ile Nevşehir’e bir yenilik getirdi. 

Nevşehir’de İLK ve TEK Yeni nesil bölgesel incelme cihazı olan SLİMCARE 4S, Diyetisyen Aslı Kılıkbiçen Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği’nde bulunmaktadır. Diyetisyen Aslı Kılıkbiçen “Nevşehir’e bölgesel incelme alanında ses getirecek bu cihazım, tek seansta 15 günlük spora eşdeğer şekilde kasları çalıştırıyor, 30.000 mekik ve squat etkisi gösteriyor” dedi. 

Diyetisyen Aslı Kılıkbiçen Sağlıklı Yaşam ve diyet Kliniğinde bulunan SLİMCARE 4S cihazı ; 

Derin kas dokusuna nüfus ederek kas kütlelerini harekete geçirip kan dolaşımı sağlayarak kalori yakımına yardımcı olur. Elektromanyetik alan özelliği sayesinde kasları etkin şekilde uyararak kas büyümesi için en ideal kasılmaları sağlar.30 dakikalık tek seans ile 30.000 bin mekik/squat etkisi sağlar.İdeal vücuda ulaşmayı sağlar.Hızlı ve kolay yağ yakımı sağlar.Kas kütlesinin büyümesini sağlar.Bölgesel incelme sağlar. 

Diyetisyen Aslı Kılıkbiçen “ Her bireyin yaşam tarzına, rahatsızlıklarına ve tüm özel durumlarına özel hazırladığımız beslenme programı ile beraber sağlıklı yaşamı hayatımıza katıyor,bölgesel incelme cihazı ile rahat ve kolay bir şekilde bölgesel incelme sağlıyoruz” dedi. Cihazı denemek ve Eylül ayına özel fırsatlardan yararlanmak isteyen herkesi kliniğe bekliyoruz şeklinde konuşmaya devam eden Aslı Kılıkbiçen Esentepe Mahallesi Milli İrade Caddesi’nde danışan kabulüne başlamıştır. 

Diyetisyen Aslı Kılıkbiçen ; 

2018 yılında tam burslu olarak kazandığı Kapadokya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü başarıyla bitirerek 2022 yılında mezun oldu. Lisans eğitimi boyunca pek çok hastane ve kurumda tecrübeler edinmiştir.  

Telefon: 0532 479 99 50 

0384 213 73 05 

E-Posta: [email protected] 

İnstagram: dyt.asliklkbcn 

Adres: Esentepe Mahallesi Milli İrade caddesi no:78 A/Z01 Nevşehir /MERKEZ