Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yataklı servislerde tedavi gören hastalar ve görevli sağlık çalışanlarının moral bulmaları ve Bayram vakitlerini daha neşeli geçirmeleri için onlara müzik ziyafeti verildi.

Ramazan Bayramında Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam eden, özellikle palyatif serviste uzun süredir yatan hastalarımıza moral vermek ve onlara destek amacıyla Hastene Başhekimliği ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile "Şifa Dinletisi" temasıyla müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Şehit Demet Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmeleri tarafından gerçekleştirilen ve oldukça renkli görüntülere neden olan etkinlikte hastalarımız ve çalışanlarımız bayramda hastanede olmanın verdiği üzüntüden biraz olsun uzaklaşıp gönüllerince eğlendiler. 

Sağlık çalışanları bu kez hastaların hayatına müzikle dokundu

Nevşehir Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne Hakan Gürbüz yaptığı açıklamasında; " Hastanemizde Ramazan Bayramı nedeniyle yataklı servislerde tedavi gören hastalarımız ve personellerimiz için müzik dinletisi düzenlendi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’a Nevşehir Tabipler Odası Başkanı Yunus Emre Çakır’ a Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenler  ve öğrencilerine, ikramları için noriyongıda‘ ya teşekkür ederim." dedi.