Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet Kozaklı ilçesinde ki Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulundular.

Engelliler haftası münasebeti ile Kozaklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi ziyaretine Kozaklı Kaymakamı Metehan Toy, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve İlçe Başkanı Orhan Uçar'da katıldı.

Kozaklı FTR Hastanesinde yatan hastaları da tek tek ziyaret eden Nevşehir protokol heyeti, onlara hem geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hem de bayramlarını kutlayarak bu davranışı ile hasta ve hasta yakınlarının takdirini topladı.

Ziyarette Sağlık çalışanları ve hastalarla sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Kozaklı Kozaklı FTRH’deyiz. Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel, İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, İl Genel Meclisi Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukçuoğlu ile birlikte; şifalı sularıyla, modern sağlık altyapısıyla Kozaklı FTRH Hastanemizde fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavilerine devam eden vatandaşlarımıza Ramazan Bayramı öncesi moral ziyaretimizde acil şifalar dileklerimizi; fedakar sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi ilettik. 

Kozaklı’daki hastanemiz; modern sağlık altyapısı, tedavi yöntemleri ve alanında uzman sağlık çalışanlarımızla Türkiye geneli hasta kabulü gerçekleştirmektedir. Sağlık, tarım ve sağlık turizmi yönünde gelişen, değişen ve büyüyen Kozaklı ve Sevdamız Nevşehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bölgenin en iyi rehabilitasyon merkezi olan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizi ziyaret ederek, hem hastalarımıza acil şifalar diledik, hemde bayramlarını kutladık." dedi.