Nevşehir'de yaklaşık 11 yıldır sağlık Müdürü olarak hizmet veren Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ’ın görev süresi uzatıldı.

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten ve göreve geldiğini günden bugüne kadar özellikle pandemi sürecinde taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Dr. Rahim Ünlübay ile yeniden sözleşme imzalandı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay Sağlık Bakanlığıyla sözleşme imzalayarak yeniden atandı.

Sağlık Bakanlığına çağrılan İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, bakanlıkla sözleşme yenileyerek yeniden atandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni görevlendirmeyi imzaladı.

Sağlık personelinin ve hastaların her zaman yanında olan Rahim Ünlübay’ın görevine devam etmesi Nevşehir kamuoyunda da sevinçle karşılandı.

FİB Haber İnternet Gazetesi olarak Sayın Ünlübay'a görevinde bir kez daha başarılar diliyoruz.


Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY Kimdir?

1978 yılında Konya’da doğdu. İlk, Orta, Lise tahsilini Konya’da yaptı. Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi.

Daha önce İl Ambulans Servis Başhekimliği, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Nevşehir Dr.İ.Ş. Atasagun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2011 yılından beri Nevşehir İl Sağlık Müdürü görevini yürütmektedir. Orta düzey İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.