Türk Kızılay Nevşehir Şubesi tarafından Şube İkram aracıyla sokağa çıkma kısıtlamasında görevli olan, emniyet teşkilatı görevlilerine ve bayramı yolda geçirmek zorunda olan misafirlere şerbet, kek, kraker ikramı yapıldı.

Nevşehir genelinde koronavirüs sebebiyle bayram heyecanı her ne kadar sevdiklerimizden uzak geçsede,buruk yaşansada Kızılay Nevşehir Şubesi bunu en aza indirmek için gönüllüleriyle beraber her zaman olduğu gibi yine sahadalar.

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi, Şube Hizmet Kapasitesini geliştirmek adına geçmiş günlerde araç filosuna dahil ettiği İkram Aracını, şehrimizin ihtiyaç duyulduğu her noktasında halkımızın kullanımına sunuyor.

Kızılay Nevşehir Şubesinin İkram Aracı anlık 500 kişiye dışarıdan destek almadan, içerisindeki tüp ve elektrik tesisatları sayesinde tam donanımlı bir şekilde sıcak ve soğuk olarak çorba, şerbet, sıcak yemek, sıcak-soğuk içecek ve anlık ihtiyacı karşılayabilecek düzeyde dağıtım yapabiliyor.

Bu faaliyetinde ise İkram Aracının musluklarından buz gibi şerbet aktı.

Çalışmayla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek: "Öncelikle tüm Nevşehir halkımızın bayramını kutlarım, Kızılay Nevşehir Şubesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz, gece gündüz demeden gönüllülerimizle ve personellerimizle durmadan halkımıza hizmet etmek için çabalıyoruz, yüzlerde bir gülümseme olabiliyorsak ne mutlu bize bu etkinlikliğimizde eski geleneklerimizi bir nebze olsun yaşatmak istedik Kızılay'ın hayatın her alanında bulunduğunu belirten Civelek: "Düzenlediğimiz bu organizasyona katılan tüm vatandaşlarımıza da afiyet ve sağlık dilerim" diye konuştu.