Nevşehir Kızılay kapalı Pazar yerinde aşı stantında COVİD 19 ‘a karşı vatandaşımızı aşı olmaya davet ederek paketlerle hazırladığı lokumları ikram etti.

Nevşehir Valiliği talimatıyla Sağlık Müdürlüğü, Pazarcılar Odası ve Kızılay’ın ortak çalışmasıyla kapalı Pazar yerine alışverişe gelen vatandaşlarımızı Kızılay gönüllülerimiz aşı olmaya davet etti ve aşısını yaptıran vatandaşlarımıza Kızılay tarafından daha önce paketlere hazırlanan lokumlar vatandaşlarla ikram edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek; "Pandeminin verdiği koşullar sebebiyle uzun bir süredir zor zamanlar yaşıyoruz. İl dışından ve yurt dışından şehrimize gelen bir çok hemşehrimiz var. Biz de Kızılay olarak milletimizin her zaman yanındayız.

Vatandaşlarımızı COVİD19 aşısı olmaya davet ediyoruz. Her hafta pazar ve pazartesi kurulacak aşı stantında Kızılay gönüllülerimiz görev almaya devam edecektir. Gün boyu vatandaşımızı aşı olmaya davet eden ve ikramlarda bulunan bugün ve gelecekte görev alan tüm gönüllülerimize şimdiden teşekkür ederiz. Gönüllülerimizle beraber lokum dağıtımı gerçekleştirdik sevdiklerimiz ve sağlımız için bütün halkımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.