Nevşehir’de ilk ve tek olarak "Diyetisyen Özge Uçar" Beslenme ve Diyet Kliniği'nde bulunan Vacu Activ cihazının özellikleri sizi çok etkileyecek. Kolayca ve sağlıklı zayıflamak isteyenler, bu cihaz sizler için!

Güzelyurt Mahallesinde hizmet veren "Diyetisyen Özge Uçar" Beslenme ve Diyet Kliniği, vakum teknolojisi ile sağlıklı zayıflamaya yardımcı olan Vacu Activ cihazını vatandaşın hizmetine sundu. Kilo problemi olanlar bu fırsat kaçmaz!

İNCELMEDE DEVRİM NEVŞEHİR'DE!

Nevşehir’de bir ilk, Son teknolojik cihazlarla hızlı ve kalıcı zayıflamak mümkün.

Haftada 5000 kalori yağ yakımı...

Detaylı bilgi için; 0 384 212 22 00 numarasından iletişime geçebilirsiniz

VACUACTİV  (Zayıflama Cihazı)

Vacuactiv, ileri teknoloji ile Avrupa Birliği’nde üretilmiş, yenilikçi ve eşsiz bir zayıflama ve incelme cihazıdır. Build­in koşu bandı üzerinde bir yandan yürür veya koşarken, diğer yandan vakum ve kızılötesi teknolojileri iledonatılmış düşük atmosferik basınç ortamında haftada ortalama 5000kaloriye kadar yakabilirsiniz.

Bu devrim niteliğindeki cihaz spora yeni başlayanlar için olduğu gibizayıflamak ve sıkılaşmak isteyen fakat spor salonuna gidecek vakti olmayanlar için de idealdir.

Vacuactiv içerdiği tüm teknoloji bileşenleri kasların enerji tüketimini arttırmaya yöneliktir ve bu sayede maksimum bölgesel incelme, vücuttan su atma ve kilo kaybı sağlar.

Teknoloji İçeriği;

VAKUM

Vacuactiv ‘in içinde bulunan vakum teknolojisi ile cihazın içerisindeki hava tamamen çekilir ve oluşanalçak basınç ortamında kişinin yürüyüşüzorlaşırken, kilo kaybı ve ödem atma maksimum seviyeye çıkar.

OZON

Ozon tedavisi oksijenin dokular tarafından kullanımınıiyileştirerek kan dolaşımını hızlandırır ve geliştirir.Dilatasyonu canlandırır, arterduvarlarlarının ferahlamasınısağlar. Yağlar yüzünden oluşan blokajlarınaçılmasına sebepolur.

KOLAJEN

Kolajen, insan vücudunda bulunan bir tür lifli proteindir. Vücutta kolajen üretimi 30 yaşından sonra azalmayabaşlar. Bu, kilo kaybını etkileyen en büyük sebeplerdenbiridir. Kolajen; insan organizmasının en önemli dokusuolan kas bağ dokusunun içerden beslenmesini desteklerve dokuyu yeniden canlandırarak sıkılaşmasını sağlar.

KIZILÖTESİ

Infrared özelliği cildin derin katmanlarında birikmiş yüksektoksinlerin atılmasını sağlar; ısıyla beraber eklem tutulmasınıazaltır, kas spazmlarını rahatlatır, kan dolaşımını arttırır,ağrıları dindirir, yumuşak doku zedelenmesine iyi gelir. Ayrıca iltihaplı ödem ve ifrazatların çözümüne yardımcı olur.

KROMATERAPİ

Kromaterapi renklerin organizmalar üzerindeki tedavisidir.Renklerin hormonlar üzerinde olumlu etkileri vardır; cildepozitif iyonlar yükler, vücut dengesi, direnci ve ruh sağlığıiçin yararlıdır ve vücut çakralarının açılmasına yardımcıolarak bölgesel kilo kaybını kolaylaştırır.

AROMATERAPİ

Aromaterapi, bitkilerin tamamen organik olan yaprağı,kökü ve çiçeğinden damıtma yani distilasyon tekniği ileçok yoğun olarak elde edilen uçucu yağ özlerini kullanarak hastalıkları önlemek veya oluşmuş hastalıklardavücudun bağışıklığını güçlendirerek kendi savunma sistemini desteklemek için kullanılan bir tekniktir. İnsanınkendini sağlıklı ve zinde hissetmesini sağlayan ve kimyasalilaçların yol açtığı yan etkileri bulunmayan alternatif tedavilerin günümüzdeki en popüler uygulaması haline geldi.

KİLO KAYBI

Cihazımızın özel kapalı kapsül tasarımı, sıcaklıkta bir artış yaratır. Bu, metabolizmanın artmasına, kalori ve yağın daha hızlı yakılmasına yol açan homeostazı korumak için vücudun daha fazla terlemesine neden olur.


CİLT FAYDALARI

Kızılötesi ışık cildin üst katmanlarına nüfuz ederek derin dokuya ulaşan bir ısınma etkisi yaratır.Kırışıkları giderir ve cildinizi daha sıkı hale getirir.
ZAMAN

Cihazımızda yapılacak 30 dakikalık bir egzersiz ortalama 1500 kalori yakmanızı sağlar. Spor salonunda eşdeğerini yakmak 5 saat kadar sürebilir.

İşte Diyetisyen Özge Uçar Beslenme ve Diyet Kliniği’nde verilen hizmetler:

-Sağlıklı Zayıflama, Obezite kontrolü, Sağlıklı Kilo Alma

- Kilo Koruma Programı

- Obezite tedavisi sonrası kilo koruma / Zayıflık tedavisi sonrası kilo koruma

- Sağlıklı ve Dengeli Beslenme

- Sporcu Beslenmesi

- Gebe ve Emzikli Beslenmesi

- Hastalıklarda Beslenme Tedavisi

- Diyabette beslenme / Kalp damar hastalıklarında beslenme / Böbrek hastalıklarında beslenme

- Çocuk ve Ergenlik Dönemi Beslenmesi

- Büyüme ve gelişme dönemi çocuklarda sağlıklı ve dengeli beslenme

- Kurum Beslenme Danışmanlığı

- Toplu beslenme kurumlarına menü planlama

Diyetisyen Özge Uçar Beslenme ve Diyet Kliniği

Adres: Güzelyurt Mahallesi Göktürk Caddesi No:21/A Nevşehir

Tel: 0 384 212 22 00