Diyetisyen Mahsima Havva Baran tarafından Emek mahallesi Saatçi Hoca cadddesi Emlak Konutlarında yeni açılan Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi danışan kabulüne başladı.

Diyetisyen Mahsima Havva Baran yaptığı açıklamada; “Yetişkin ve çocuk hastalıklarında beslenme, sporcu beslenmesi, anne-çocuk beslenmesi, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, kilo alma ve kilo verme, kalıcı kilo alma ve kilo verme dönemlerinde siz sevgili danışanlarımı açmış olduğum kliniğe bekliyorum” dedi. 

Diyetisyen Baran, “Vatandaşlarımız sağlıklı beslenme, hastalıklarda beslenme, beslenme ile ilgili her konuda bana danışabilirler. Pandemi boyunca çok hareketsiz kaldık ve aslında bağışıklığımız düşer diye de diyet yapmaktan kaçındık ama aslında diyet yaparak da bağışıklığımızı güçlü tutabiliriz. Su içmeye, yeterli ve dengeli beslenmeye özen gösterebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Mahsima Baran Kliniği’nde verilen hizmetler:

-Sağlıklı kilo verme

-Sağlıklı kilo alma

-Hamilelik ve emzirme dönemi

-Çocuk ve ergenlik dönemi 

-Hastalıklarda beslenme tedavisi

-Diyabette beslenme

-Kalp damar hastalıklarında beslenme

-Alerji ve besin intöleransında beslenme

-Yeme davranış bozukluklarında beslenme

-Sporcu beslenmesi

-Kurum beslenme danışmanlığı

Nevşehir de 2022 Temmuz ayı itibari ile Mahsima Baran beslenme ve diyet danışmanlığı ofisinde yüzyüze ve online danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır.

Diyetisyen Mahsima Havva Baran;

2017 yılında İstanbul Medipol üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünü başarı ile bitirerek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Lisans eğitimi boyunca İstanbul da Medipol mega hastaneler komleksi başta olmak üzere Okmeydanı eğitim araştırma hastanesi, ISS catering şirketi, Bağcılar kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi, Özel Nisa hastanesi, Esenler Medipol hastanesi gibi birçok kurumda tecrübe edinmiştir.  

Muzuniyeti sonrası memleketi Konya da toplu beslenme ve kurum içi diyetisyenlik hizmetleri vermiştir.

Lisans eğitimi ve sonrasında ;
Karbonhidrat, protein ve yağların sayımı TIP-1 TIP-2 DM, 
BRC VER-7 gıda güvenliği global standartları,
ISO 22000: 2005 gıda güvenliği yönetim sistemi,
ISO 22000: 2005 yönetim sistemi iç denetçi,
22000 FSSC gıda güvenliği sistem sertifikasyonu,
İşeret dili sertifikası gibi programlarda sertifika eğitimlerini tamamlamış farklı alanlarda sempozyum ve kongrelere katılmıştır.

Diyetisyen Mahsima Baran Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi 

Telefon: 0 506 442 60 72

E-Posta: [email protected]

İnstagram: dyt.mahsimabaran

Adres: Emek mah. Saatçi Hoca cad. Emlak Konutları B1-56 Merkez/Nevşehir

 FİB Haber Merkezi olarak Diyetisyen Mahsima Havva Baran'a Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.