Nevşehir'in İlk Saç Ekim Merkezi Açıldı. Saç ekim merkezi artık Nevşehir'de ... Saç ekim merkezine dökülen saçlarından muzdarip çok sayıda Vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.Nevşehir de büyük kentler gibi hemen her ihtiyaca cevap verecek işyerlerine sahip olması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, "Nevşehir'de ticaretin gelişmesi, esnafımızın kentte ihtiyaçlarını karşılayabilmesi güzel bir olaydır." diye konuştular.
Saçınıza gelen en güzel şey... Nevşehir Estetica Saç ekim Merkezi

GSM: 0 531 398 15 15 Hemen Arayın hiç birşeyi kafanıza takmayın...!

Referanslarımız için :

http://www.istanbulestetica.com/

SAÇ EKİMİ - SAÇ NAKLİ - KAŞ, YARA, YANIK ve SAKAL EKİMİ -

Nevşehir EsteticaAyşegül Sevinç koordinatörlüğünde hizmet veren İstanbul Estetica Saç Ekim Danışmanlık Merkezidir.

Şimdiye kadar pek çok hastaya saç ekimi konusunda hizmet veren Ayşegül Sevinç bir çok tv programında da saç ekimi alanında bilgiler vermiş, uzmanlığını anlatmıştır.

Verdiği hizmet öncesi, hastalarını dilerlese daha önceden saç ektirmiş kişilerle görüştürüp, canlı örneklerle fikir alınmasını sağlar.

En iyi saç ekim merkezini neresien iyi saç ekim merkezi hangisi diye aramanın doğru olmadığını söyleyen Ayşegül Sevinç, saç ekim hizmeti veren merkezimize gelip uzmanlarımız ve bu hizmeti alan danışanlarımızla görüşmenizi tavsiye eder.

Uzman kadrosu ve yılların tecrübesiyle, şimdiye kadar yurt dışında dahi danışmanlık hizmetleri vermiş merkezimiz şimdi sizleri bekliyor. Ayrıntılı bilgiyi iletişim sayfamızdaki telefonlar ile ya da bizzat merkezimize gelerek edinebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz