Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde, “Pandemide Hemşirelik” konulu panel düzenlenecek.

“12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası” kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde 18 Mayıs 2021 Salı günü Saat: 13:00- 15:30 arasında çevrim içi gerçekleştirilecek olan “Pandemide Hemşirelik” konulu panel, açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Emine Çeribaş’ın yürüteceği panelde; Hemşire Seda Sağlam “Pandemi Döneminde Hemşire Olmak: Türkiye’den Deneyimler”, Ar. Gör. Emine Bircan “Pandemi Döneminde Hemşirelik: Amerika Birleşik Devletleri’nden Deneyimler”, Prof. Dr. Emel Ege “Pandemi Döneminde Hemşirelik Eğitiminin Yönetimi” ve Prof. Dr. Nimet Karataş “Pandemi Döneminde Emekli Halk Sağlığı Hemşiresi Olmak” üzerine konuşacak.

Pandemi koşulları nedeniyle çevrem içi olarak gerçekleştirilecek olan panel, soru ve cevap bölümünün ardından sona erecek.

 Düzenlenecek olan etkinliğe katılmak isteyenler https://zoom.us/j/91710724971 adresi üzerinden kayıtlarını yaptırabilecek.