Özel Versa Hastanesi Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve her yıl denetime tabii tutulduğu TSE  10002-2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesine uygunluk denetimini başarıyla geçmiştir.

TSE baş denetçisi Coşkun Yıldırım ve TSE Nevşehir İl  Müdürü Osman Özden Şahiner'in denetmen olarak yer aldığı gözetim tetkiklerine başhekim Osman Özsoy, başhemşire Serap ilter, Kalite Yönetim Direktörü Hatice Filiz, İnsan Kaynakları Melike Korkut ve birim sorumluları katıldı.

TSE baş denetçisi Coşkun Yıldırım; "TSE nerede; başarı orada, çözüm orada, kalite orada... Kapadokya'nın açılan kapısı Nevşehir'de Özel Versa Hastanesinin sistem denetimini başarıyla gerçekleştirdik. " dedi.

Yıldırım, Özel Versa Hastanesi, "Güçlü alt yapısıyla, bilgi deneyim ve imkanlariyla, kendilerini mesleleklerine adamış ve insana değer veren hekim ve sağlık uzmanı kadrosuyla, toplumun sağlık bilincini ve yaşam kalitesini yükseltmeyi, hasta ve yakınlarının memnuniyetini artırmayı amaç edinerek, Nevşehir başta olmak üzere, bulunduğu bölgeninde sağlık anlamında hizmet çıtasını yükseltmek amacıyla teknolojik gelişmelerden ve imkanlardan faydalanarak, sağlıkla ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetlerinide yürütmektedir. Türk Standartları Enstitüsü olarak; gerek hizmet gerekse üretim alanlarında faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarımıza, yüksek kalite standartlarında hizmet sunmaları için gerekli desteği vermeye, verdiği katkılarıyla tüm kurum ve kuruluşların birer başarı hikâyesine imza atmasına vesile olmaya devam etmektedir "dedi.