Banka Promosyonu İhale Komisyonu yaptığı toplantıda, Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler ve şartnameyi hazırlayarak Nevşehir ilinde şubesi bulunan bankalara; Banka Promosyon İhalesi Davet Mektubu verilmesine karar vermişti. Maaş ve Diğer Ödemelerle ilgili Banka Promosyon ihale ilan metni aşağıya çıkarılmıştır. Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler:
Banka Promosyon İhalesi ekteki şartnamede belirtilen hususlar esas alınarak yapılacak. -Banka Promosyonu İhale Şartnamesi ve diğer belgeler www.nevsehirism.saglik.gov.tr adresinde görülebilir.
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, Kapalı zarf ve açık artırma usulü ile belirlenecek en yüksek tekliftir.
İhaleye katılmak isteyenler, İhaleye katılmaya yetkili olduğuna dair belgeyi ve Teklif mektubunu en geç 09/11/2022 çarşamba günü, saat 10:00’a kadar kapalı zarf içerisinde Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü İhale Toplantı Salonunda ihale Komisyonuna verecekler. Komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda açılan zarflardan idarece hazırlanan şartnameye uygun teklif veren tüm isteklilerle açık artırmaya geçilerek açık artırma yöntemi ile ihale sonuçlandırılacak.