Türkiye Genelinde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 11 Bin 317 Sürekli işçi alımı kapsamında Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 46 personel alımı için kuralar çekiliyor. 

Sağlık Bünyesinde çalıştırılmak üzere Türkiye genelinde işçi alımı yapılacak olup, Sağlık Bakanlığı Nevşehir'de ise 46 Sürekli İşçi Alımı Yapacak.

Nevşehir'de İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere; *Temizlik görevlisi : 19 *Güvenlik görevlisi: 15 ( silahlı,silahsız) * Bilgisayar kurulum , bakım elemanı: 1 * Biyomedikal cihaz elemanı:1 * Elektrikçi Genel: 1 * Hasta karşılama ve yönlendirme:2 * Klinik destek elemanı:4 * Isıtma ve sıhhi tesisat: :1 * Insaat boyacı: 1 * Marangoz: 1 alımı kapsamında Nevşehir için kura çekimini canlı olarak www.fibhaber.com'dan takip edebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Nevşehir Kura Sonucu İsim Listesi

NEVŞEHİR 46 Personel Alımı Kontenjanları:

İŞTE ALIM YAPİLACAK YERLER *Temizlik görevlisi : 19 *Güvenlik görevlisi: 15 ( silahlı,silahsız) * Bilgisayar kurulum , bakım elemanı: 1 * Biyomedikal cihaz elemanı:1 * Elektrikçi Genel: 1 * Hasta karşılama ve yönlendirme:2 * Klinik destek elemanı:4 * Isıtma ve sıhhi tesisat: :1 * Insaat boyacı: 1 * Marangoz: 1