Nevşehir'in ilçe ve köylerinde yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanan AK Parti Nevşehir  Milletvekili aday adayı Av. Yaşar Oğuz, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kaderiyle ilgili bir seçim olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlarımızın güçlü bir AK Parti iktidarına onay vereceğine inandıklarını, Türkiye’nin yükselişini sürdürebilmesi için buna gerek olduğunu vurguladı.

Aday adaylık sürecinde en son AK Parti İl ve Merkez ilçe teşkilatları ile Ürgüp ve Gülşehir ilçe teşkilatlarıyla buluşan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av.Yaşar Oğuz, yoğun geçen seçim çalışmalarında gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Güçlü AK Parti iktidarıyla Nevşehir'in kaderinin de değiştiğini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz, Nevşehir'in Kapadokya Turizmi başta olmak üzere mevcut bir çok önemli değerleriyle yurt içi ve yurt dışında önemli bir yere geldiğini, bu önlenemez yükselişin 7 Haziran’da güçlü bir AK Parti iktidarıyla daha büyük ve hızlı bir ivmeyle süreceğini sözlerine ekledi.

Nevşehir'de bir sanayi hamlesinin başladığını ve tarımsal alanda önemli reformların gerçekleştirildiğini de belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av.Yaşar Oğuz, turizm alanında Nevşehir'in önemli bir merkez haline geldiğini, tarihi ve turistik değerlerinin ön plana çıkarılarak dünya turizm pastasından Nevşehir merkeziyle ilçe ve beldelerinin hak ettiği payı alacağını belirtti.

Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak nehrinin geçtiği Avanos ve Gülşehir ilçelerinin bundan maksimum istifade etmesi gerektiğini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av.Yaşar Oğuz,Şifa kapısı jeotermalleriyle dikkat çeken Kozaklı ilçesininde Sağlık turizminden hak ettiği payı alması gerektiğini ifade ederek, Hacıbektaş ilçesininde yer aldığı Nevşehir'in inanç turizmi yanında kültür turizmi, gastronomi turizmi, sağlık ve kongre turizmi için de yıldız bir şehir olması gerektiğini sözlerine ekledi. Oğuz, Kapadokya nın giriş kapısı Acıgöl ilçemiz jeopolitik konumu ve önemine binayen yakaladığı gelişimi 2023 e taşıyacak değişim ve büyüme sağlaması adına Yerel Yönetimlerimizle uyumlu bir çalışmanın yürütülmesini arzu ettiklerini öte yandan Tarım Turizm ve Eğitim manasında Derinkuyu ilçesindede yapılacak daha çok iş olduğunu ifade etti.

Nevşehir'de ziyaretlerini sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Yaşar Oğuz, “Bugüne kadar Nevşehir'imizin gelişmesi için el ele omuz omuza veren gerek belediye başkanlarımıza, gerekse milletvekillerimize ve değerli AK Parti teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyoruz. El ele, omuz omuza verilerek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin ödülü gelişen ve büyüyen bir Nevşehir olmuştur. 7 Haziran seçimleri sadece Nevşehir'imiz için değil, Türkiye'miz içinde önemli bir dönüm noktası olacaktır. İnanıyorum ki, vatandaşlarımızın tercihi istikrarın sürmesi ve ülkenin kalkınması yönünde olacaktır. Bu güne kadar yapılan hizmetler göstermiştir ki, güçlü iktidarlar vatandaşına hizmet getiriyor, ülke kalkınıyor, şehirler kalkınıyor, köyler kalkınıyor. Nevşehir tarihi için AK Parti iktidarı bu kalkınma hamlesinde önemli rol oynamış, gerek yerel yönetimlerimiz gerekse parlamenterlerimiz üstlendikleri görevleri liyakatiyle yerine getirmiş, getirmeye devam etmektedir. Hizmetin sürebilmesi, kalkınma ve büyümenin devam edebilmesi için 7 Haziran sandığından güçlü bir AK Parti hükümeti çıkacaktır” dedi.

Başarılı Hukukçu Av.Yaşar Oğuz Aynı Zamanda Eğitim Gönüllüsü  

Oğuz, 7 Haziran Genel Seçimleri için Aday gösterilmesi ve vatandaşlarımızında teveccih etmesi durumunda Nevşehir'in sosyal kültürel ve ekonomik büyümesine hız vereceklerinin altını çizerek, Nevşehir için en büyük projemiz 7 İlçesi ile Gökkuşağı projesi olacaktır. 7 Renk farklı önemli değerlere haiz Nevşehir ilçelerimizin il bütünlüğü ile hizmetten nasibini alacaktır dedi.

Turizm ve eğitim konusu ilimiz için büyük önem arz ediyor diyen Oğuz, Nevşehir  21. Yüzyıl standartlarında bir ülke için eğitimin olmazsa olmazına inandıklarını belirterek eğitim kalitesinin yükseltilmesi için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yaşar Oğuz 7 Haziran tarihinin İlimiz ülkemiz milletimiz ve partimiz için bir Milat olduğunu bu bilinçle Allahın izni halkımızın destek ve teveccühleriyle İstikarın devam edeceğine olan inanacının tam olduğunuda sözlerin ekledi.