AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu, İl Teşkilatının 28 Şubat Cumartesi günü ( Yarın) yapacağı temayül yoklaması öncesinde,  ilçe teşkilat ziyaretlerini tamamladı.

AK Parti ilçe teşkilat ziyaretlerine Gülşehir ilçesinden başlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu, ziyaretlerini tamamladı.

28 Şubat Cumartesi günü ( Yarın) yapacağı temayül yoklaması öncesinde son olarak Acıgöl ilçe teşkilatına bir ziyaret yapan Çöloğlu, ilçede esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Çöloğlu, halkın gücünü Ankara'ya taşımak istediğini ifade ederek,memleketi Nevşehir'e hizmet etmek istediğini belirtti. Türkiyemizizn kadim kenti Bu şehir benim için ufuk şehridir. Sembol şehridir. İstiyorum ki yeni Türkiye'nin yeni Nevşehir'i olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu, Cumartesi günü temayül yoklamasına katılacak tüm aday adaylarına başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında AK Parti İl Başkanlığımızın programları dahilinde son derece düzenli ve teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde gerçekleştirilen ziyaretler için bu organizasyonu düzenleyen AK Parti İl Başkanımız Sayın M.Ali Tanrıver nezdinde tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Yarın Yeni Türkiye ve Yeni Nevşehir yolunda 7 Haziran Genel Seçimleri Aday Adaylık yolunda önemli bir gün olacak. Tüm Delegelere şimdiden teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum dedi.