AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Programı Kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, MKYK Üyeleri Ve İç Anadolu ve Güneydoğu Bölge Milletvekilleriyle Birlikte Kahramanmaraş Programına Katıldı.

2023 seçimlerinde zafere olan inançlarının tam olduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Kahramanlar, “Yedi Güzel Adam”ve şairler diyarı Kahramanmaraş’tayız. AK Parti'nin istişare kültürüne ne kadar önem verdiğini gösteren bu toplantılar bizim için çok önemli. Biz milletimizin gücüyle "elhamdülillah" bugüne kadar ayakta durduk. Birilerinin vesayet odaklarından, farklı güçlerden aldıkları gücü hiçbir zaman arkamıza almadık. Biz hep yanımızda, arkamızda, sağımızda ve solumuzda aziz milletimizin gücüyle yola çıktık. Yine aynı milletimizin gücüyle devam etmek niyetindeyiz. 

“Biz hiçbir zaman sadece seçimden seçime milleti hatırlayan bir parti olmadık”

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana sahada bulunduklarını, milletin desteğiyle 20 yıldır iktidarda olan güçlü bir parti olduklarını belirten Açıkgöz; "Biz hiçbir zaman sadece seçimden seçime milleti hatırlayan bir parti olmadık. Bizim her günümüz, her anımız milletimizle birlikte geçiyor. Şimdi seçimler dolayısıyla, milletimizle aramızdaki bu muhabbeti, bu hasbihali daha da sıkılaştıracağız. "

"Biz masanın gücüne değil, sahanın gücüne inanıyoruz."

Seçim yaklaştığı için değil de her zaman saha çalışmalarına önem verdiklerini belirten Milletvekili Açıkgöz, “2023 seçimlerine dokuz ay gibi bir süre kaldı. Bu süre içerisinde, seçim yaklaştı diye sahada olanlardan değiliz. Biz, bir önceki seçimin bitmesinin ertesi günü sahaya inen ve çalışmalara kaldığı yerden aynı heyecanla devam eden bir teşkilatın mensuplarıyız.  Biz masanın gücüne değil, sahanın gücüne inanıyoruz. Sadece 2023 demiyoruz. Hedefimiz 2023, 2053 ve 2071 diyoruz.

"2023 seçimi Türkiye'miz için bir kader seçimidir"

2023’te Türkiye’de çok hayati bir seçim olacak. 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. yüzyılının başladığı önemli bir tarih. Bu tarih hepimiz için büyük bir anlam ifade ediyor. Bu tarih, dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın aslında dünyaya vermiş olduğu mesajın, ne kadar güçlü devam edeceğinin ölçüleceği bir tarih olacak.

2023 seçimlerinden inanıyoruz ki Cumhur İttifakı olarak çok büyük bir zaferle çıkacağız. Milletimiz inşallah büyük bir güçle Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı, AK Parti’yi de yeniden iktidar partisi olarak ortaya koyacaktır. Kazanan Milletimiz, Ülkemiz Türkiye'miz olacak. 2023'te Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhuriyetin 100’üncü yılına yeni bir kapıyı aziz Türk milleti açacaktır." dedi.

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Kaharamanmaraş proğramı ilçe ziyaretleriyle gün boyu devam edecek.