AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, AK Gençlerin kahve davetine icabet ederek gençlerle sohbet etti.

İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'in de katılımları ile düzenlenen AK Gençlerle “Kahve Bahane, Sohbet Şahane” proğramına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz gençlerin sorunlarını dinledi ve sohbet etti.

Gençlerin fikirlerinin, önerilerinin ve projelerinin kendilerine ışık tuttuğunu belirten Açıkgöz, "Gelecek sizin. Bu yüzden sizden dinlediğim fikirlere, projelerinize ayrı bir önem veriyor onlar için de elimden geleni yapıyorum. Sizlerin enerjisi ile şehrimizi, ülkemizi ve bölgemizi çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza şüphem yok." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Gençlerimizle buluştuk. Kahve içtik, Ülkemizi, Nevşehirimizi konuştuk, muhabbet ettik. Gençlerimizle kahve bahane; Sevdamız Nevşehir, Güçlü Türkiye için ise güvenimiz sonsuz… Nevşehir AK Genç’liğin enerjisi, muhabbeti, gelecek adına projeleriyse şahane… " dedi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ise gençler için her zaman ulaşılabilir olan, fikirlerine, önerilerine değer veren ve projeleri için destekleyen Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür etti.