AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ülke genelinde 81 ilde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında, Nevşehir'de öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

50 bin fidan dikiminin hedeflendiği Nevşehir’de kampanyaya rekor bir katılım sağlanarak 61 bin 122 fidan sahiplenirken AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'de, merkez ilçe bağlı Göre beldesi yakınlarındaki Aşıklı Dağı’nda  "Geleceğe nefes ol" sloganıyla düzelenen fidan dikimine katıldı.

Nevşehir protokolü, Daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci ve vatandaşların katıldığı etkinlikte binlerce fidan, daha yeşil bir Nevşehir için toprakla buluşturuldu.

Dikilen fidanlara can suyu verilmesinin ardından konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; “11 milyon fidanı, ‘Geleceğe Nefes’ olması ümidiyle toprakla buluşturuyoruz. ‬‪Hedefimiz, zümrüt yeşili bir Nevşehir fotoğrafı ortaya çıkarmaktır. Hedef 2023 “Geleceğe Nefes ‬... Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Tarım ve Orman Bakanlığımızın başlattığı ağaçlandırma kampanyasına, Milli Ağaçlandırma Günü’müzde, 81 ilimizde milletimizle el ele katıldık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak için Nevşehir’deki çocuklarımızla, hazirunumuzla birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Daha yeşil bir Nevşehir, yeşil Türkiye için durmak yok çalışmaya devam. Sevdamız Nevşehir" dedi.