Nevşehir'in Kozaklı ve Avanos ilçeslerine bağlı köylerde vatandaşlarla buluşan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, “Geleceğimizi yetiştiren kadınlarımız ve geleceğimiz evlatlarımız için çok çalışıyoruz. Analarımızın  duası, çocuklarımızın umuduyuz” dedi.

Türkiye nüfusunun yüzde 51’sinin kadınların oluşturduğunu ve kadınların tarihte gücün, mücadelenin ve azmin sembolü olduğunu hatırlatan Açıkgöz, “Kadınlarımız ana, eş, kardeş, arkadaştır. AK Parti Hükümeti’nin her zaman en büyük güçlerinden biri kadınlarımız olmuştur. AK Parti'miz bugün 4,5 milyonun üzerinde kadın üyesi ile Türkiye’nin hatta dünyanın en büyük siyasi hareketi’dir. Türkiye’nin geleceği için, evlatlarımız için, canla başla, özveriyle ve aşkla çalışan tüm ana, bacı ve kızlarımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Kurulduğu 2002'den bugüne her alanda olduğu gibi kadınlara yönelik birçok projenin altında AK Parti imzası olduğunu ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, sözlerine şöyle devam etti; " 24 Haziran seçim çalışmalarında sık sık buluştuğumuz cennet kokusu analarımızın hayır dualarını alıyoruz. Bu bize moral ve inandığımız davanın en anlamlı desteği oluyor... İşte bugünde yapmış olduğumuz   ziyaretlerimizde görüyoruzki Anadolu’nun fedakar, eli öpülesi analarımız çoktan kararını vermiş: “Allah, Recep Tayyip Erdoğan'dan da AK Parti’den de razı olsun. AK PARTİ’nin ömrü uzun olsun. Allah’ım yardım etsin oğluma; bize yardım elini uzatıyor daha ne diyim?” diyen teyzemizden de aziz milletimizden Allah, razı olsun. "dedi.

ŞİMDİ SÖZDE KARARDA MİLLETİMİZİN... 

27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz açıklamasının devamında,  "24 Haziran'da bu oyunu birlikte bozacağız. Bu kirli tezgahı birlikte alt üst edeceğiz. Şunu bilmenizi istiyorum. Azizi milletimizinde farkında olduğu üzere Büyük Türkiye'nin, yeni Türkiye'nin maalesef hazımsızları var. Tarihte de bunun çok acı örnekleri var. Ama Allah'a şükürler olsun ki biz analarımızın duaları, aziz Milletimizin destek ve teveccühleri ile Yolumuza emin adımlarla yürüyoruz." "Siyasette kirli bir ittifak olduğunu" da dile getiren Açıkgöz, şöyle devam etti: "Bugüne kadar bir araya gelmeleri tahayyül dahi edilemeyenler bugün birbirleriyle ittifak halindeler. Siyasette kirli bir ittifak var.  Türkiye içindeki bu kirli ittifak, uluslararası efendilerinden aldığı emirle, talimatla hareket ederek yapılıyor. Bunu ilk kez yapmıyorlar. 27 Mayıs'ta ,12 Eylül'de, 28 Şubat'ta bu oyunu yaptılar, en son 15 Temmuz'da da denediler ama Milli İrade geçit vermedi, siz bozdunuz bu oyunu. Ama biz Milletimize güveniyoruz ve inanıyoruz. Şimdi sözde kararda Milletimizin. Allahın izni ve halkımızın destekleri ile 25 Haziran Pazartesi günü Durmak Yok Yola DEVAM diyeceğiz." dedi.

İşte AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'ün bugün ki seçim ziyaretleri ve 24 Haziran çalışmalarından notlar:

Gün boyu Kozaklı ilçesi ile köylerine adeta çıkarma yapan Açıkgöz, önce ilçe merkezinde Kozaklılı vatandaşlarla buluşarak 24 Haziran'ın önemini anlattı ardındanda köylerine ziyaretlerine "DEVAM" etti; Kozaklı/ Küllüce Köyümüzdeyiz. “Bugüne kadar Rabbim lütfetti sizlere hizmet ettik. Allah’a hamdolsun sizlerin emanetini asla yere düşürmedik. Sizlerin desteğiyle 24 Haziran’da da durmak yok yola devam inşaAllah.” Vakit Kozaklı Vakti

Kozaklı/ Belekli Köyümüzdeyiz."Bizim siyasetimizde vatandaşa hizmet, ülkeye eserler bırakmak var. Hiç kimse millete hizmet yolundan bizi geri çeviremedi, 24 Haziran’da da milletimizle el ele gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz. Vakit Türkiye Vakti Kazanan, milletimiz olacak.”

Yolların kesişme noktası Topaklı’dayız. “Bizim yolumuz da bir; hedefimiz de bir Vakit Türkiye Vakti 24 Haziran’da da Durmak Yok Yola Devam”