AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmalarına Avanos ilçesinde devam ederek Belediye Başkan adayı Şaban Topuz'a destek istedi.

Açıkgöz'den Avanos'ta "Gönül Belediyeciliği" vurgusu...

Özel eğitimli çocuklar ve anneleri ile AK Parti Avanos seçim bürosunda bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında;" Toprağın usta ellerde sanata dönüştüğü Avanos’umuzdayız.‬‪ “Gönül Belediyeciliği ile gönüllerinizde yer edinmiş Avanos Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz’a desteklerinizi bekliyoruz. Bizler Avanos aşığı olarak, aşk ile gece gündüz çalışmaya 31 Mart’ta AK Kadrolar olarak talibiz. Tevazu Samimiyet ve Gayretle Avanos ilçemizde Durmak Yok Yola Devam” dedi.

AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz'da, "Öncelikle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ediyorum. Bugün Özel eğitimli çocuklarımız ve anneleri seçim büromuzu ziyarete geldiler. Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ile gönüllere dokunmaya devam ediyoruz." dedi.

Topuz;  "Talip olduğumuz bu görevin bilincinde olup sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu ilçeye olan sevdamızı ve projelerimizi yorulmadan anlatmaya devam ediyoruz. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önemle vurguladığı Gönül Belediyeciliğini elini sıktığımız, kapısını çaldığımız hemşehrilerimize anlatmaya devam ediyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz  AVANOS" dedi.