Çorum'un Sungurlu İlçesinde Sevgisun Kadın kooperatif'ini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bizler Allah’a hamdolsun millete, ümmete hizmet etmenin tadına varmış bir topluluğuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlerden çok şey bekliyor. Kadınlarımızın ülkemizdeki önemini ve değerini en iyi biz biliriz."

Açıkgöz: “5 Tahta 5 Oklavayla Kocaman Bir Fabrikaya”

Sungurlu Sevgi-Sun Kadın Kooperatifi ziyaretinde üreten kadın girişimcilerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Kadının sorununu çözmeden, asla bir toplumda huzur bulamazsınız. Kadınlarımız üretecek ki Türkiye’miz büyüyecek, toplum huzura kavuşacaktır. Ailenin nasıl ki temel taşı kadın ise, bir toplumun, bir milletin can damarı da kadındır. Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere gerçekten çok büyük önem vermektedir. Türkiye’de başarıdan başarıya koşan bu başarının altında kadınlarımızın imzası vardır. Hayallerinin peşinden giden tüm girişimci kadınlarımızı tebrik ediyorum. Bunun en büyük örneklerinden bir tanesini bugün Sungurlu'da görüyor olmaında ayrıca bir mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Açıkgöz: 'Kadınlarımız üretecek Türkiye'miz büyüyecek' 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha fazla katılmasına büyük önem verdiklerini vurgulayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Anadolu’muzun üreten, emektar ve hünerli kadınlarına teşekkür ediyoruz.

Daha güçlü bir Türkiye'nin inşasında kadınlarımız önemli bir rol üstleniyor. Kendine inanan, özgüven sahibi, samimi ve çalışkan kadınlarımızın başaramayacağı hiçbir şey yok. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘kadınca değil kadın yüreğiyle yapmak başarıya götürür’ sözüyle belirttiği gibi bir işi yaparken tüm samimiyetle yüreğini ortaya koyan Türk kadınlarımız için başarı kaçınılmaz oluyor. Gelecek kadınların elleriyle ve emekleriyle şekillenecek. Güçlü Türkiye yolunda emek veren tüm kadınlarımıza yürüdüğü bu meşakkatli yolda başarılar dilerim.

Unutulmasın ki, Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’de hayal edilemeyen hizmetleri gerçekleştirdiği için Türkiye’de 21 yıldır iktidarda. İnşallah önümüzdeki senelerde büyük hizmetler var. Dünyaya açılan büyük pencereler var. Bu hizmetleri de sizlerin desteği ile Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar başkanlık makamına oturtarak bu hizmetlere de kavuşacağız.” İfadelerine yer verdi.