AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Aday adayları İstişare toplantısında konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Şimdi yeni bir seçim için AK Kadrolar olarak yeni zaferlere hazırlanıyoruz.‬" dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "‪Ümmetin umudu, milletimizin lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde; birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden milletimizin zaferi için çalışacağız." dedi.

“KENETLENMİŞ BİR MİLLETİMİZ, GÜÇLÜ BİR LİDERİMİZ VAR”

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızın düzenlediği 31 Mart Seçimleri aday adayları istişare toplantımızı gerçekleştirdik. “Milletimizin mutlu yarınları için, milletimizin partisi AK Parti...Biz, büyük bir aileyiz. Biz, AK Parti Nevşehir’iz.”

AK Parti olarak Nevşehir'de birlik ve beraberlik noktasında güzel örnekler sergilendiğini kaydeden Milletvekili Açıkgöz; Aday Adaylığı sürecinde tüm arkadaşlarımız hizmet için yola çıktı ve hepimizin ortak amacı şehrimize en iyi hizmeti sunmak. Bu çalışmaları yaparken de kardeşliğimizi ve dostluğumuzu çiğnemeden, aynı davanın neferleri olarak büyük bir heyecanla sürdürüyoruz. Meselemiz sen ya da ben davası değil. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu kutlu davanın neferleri olarak amacımız Nevşehir il genelinde hemşerilerimize hizmet noktasında çalışıyoruz.Hizmet için birlik,beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir aradayız. Birliğimizin daim olmasını temenni ediyor sürecin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yol ve davada başarılar diliyorum. ” dedi.

Samimi bir yemek ortamında gerçekleşen toplantıda birlik ve beraberliğin yanında Nevşehir il geneli ortak sorunları ve çözüm önerileri üzerinde de karşılıklı istişarelerde bulundular.