AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, meclis çalışmalarından arta kalan zamanlarını teşkilat, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile geçirmeye devam ediyor.

Açıkgöz, Kozaklı'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Kozaklı'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Cuma’nın bereketini termal suların başkenti Kozaklı’mızda hemşerilerimizle paylaşıyoruz. İlçe Başkanımız Orhan Uçar ve Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile Cuma namazı sonrası hemşerilerimiz ile hasbihal ettik. Değişen, gelişen, güzelleşen Kozaklı için Gönül Seferberliği ile AK kadrolarımızla hep birlikte çalışmaya devam..." dedi.

Açıkgöz, "Halkımızın her zaman yanınızdayız"

Kozaklı ziyaretlerinde, Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Orhan Uçar tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teşkilat ziyaretinin ardından esnaflar, üreticiler ve vatandaşlar ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.

Kendisine iletilen sorunlar ve talepleri dinleyen Açıkgöz, her taleple bizzat ilgileneceğinin sözünü verirken, vatandaşın oy verdiği siyasetçileri iyi günde de kötü günde de yanında görmek istediğini belirtti.

Milletvekili Açıkgöz; “Çok değerli hemşerilerimin dostluğu ve duası bizlere yeter. Onlar bizlere yol gösterici olacak, bizlerde onlara hizmetkar olacağız. Kozaklılı hemşehrilerime yakın ilgi ve alakaları için şükranlarımı sunuyorum.

Biz, hizmetlerimizle gönüllere girecek, tüm köy,belde ilçelerimizle şehrimizin kalkınması için hep beraber, tüm gücümüzle çalışacağız. İyi günde kötü günde hep yanınızdayız. Biz çalışacağız, Kozaklı Kazanacak. Nevşehir Kazanacak” dedi.