AK Parti Nevşehir Teşkilatı Genişletilmiş Gençlik Kolları İlçe ve Belde Başkanları toplantısı düzenledi.

AK Parti İl Binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, Gençlik Kolları ilçe ve belde başkanları katıldı.

Genişletilmiş Gençlik Kolları İlçe ve Belde Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genişletilmiş Gençlik Kolları İlçe ve Belde Başkanları toplantımızı; İl Başkanımız Rauf Yanar, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı, Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Türker ve değerli Gençlik Kolları Başkanlarımızın katılımlarıyla AK Parti Nevşehir ailesi olarak gerçekleştirdik. " dedi.

“Bizler, büyük işler yapan asil bir milletiz.”

Milletvekili Açıkgöz sözlerine şöyle devam etti; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde #GençsinÖndeYürü biz gençlerimize güveniyoruz. 

AK Parti’de bulunmak, Cumhurbaşkanımız’ın Başkanlığında siyaset yapmak bizim için onurdur. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı sevmemiz için çok sebebimiz var ancak en çok sevgiyi hak ettiği hali zalimin ve zulmün karşısında samimi olarak dimdik durmasıdır. Kaderi milletimizin kaderiyle bir olması, milletimiz için aşkla çalışmasıdır.

İhtilaller, insan haklarının hiçe sayılmaları, 28 Şubat ve daha nice yasaklarla ülkemizdeki demokrasiyi engelleyenleri iyi öğrenmelisiniz ve akranlarınız olan gençlerimize iyi anlatmalısınız. Gençlerimiz, geleceğimizdir, hepinize güveniyoruz.

Diriliş ruhuyla Türkiye şahlanışa geçti ve geleceğe güvenle yürüyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı bir kez daha kutluyor; #GüçlüTürkiye yolunda durmadan hep birlikte yürüyeceğimizi belirtmek istiyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; Kuruluşumuzdan günümüze gençliğe verdiğimiz değerle her zaman bir adım ileriye. Genişletilmiş Gençlik Kolları İlçe ve Belde BaşkanlarıToplantımızı gerçekleştirdik." dedi.