TBMM Katip üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, partisinin Nevşehir 6’ncı Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Açıkgöz, Türkiye’de milletin oylarıyla seçilmiş olan Cumhurbaşkanımıza, ’sözde Cumhurbaşkanı’ diyebilmek, demokrasiye yapılmış en büyük ihanet, millete karşı açıkça işlenmiş en büyük düşmanlıktır." dedi.

Katıldığı AK Parti Nevşehir 6’ncı Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı "Sözde Cumhurbaşkanı" ifadesine sert tepki gösteren TBMM Katip üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Türkiye’nin milli güvenlik sorunu haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; sözde adamdır o, sözde genel başkandır, sözde insandır! Biz onların ne dediğine bakmıyoruz." dedi.

AK PARTİ NEVŞEHİR İL KADIN KOLLARI 6.OLAĞAN KONGRESİ HAYIRLI OLSUN

Kongrede konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; " Nevşehir Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi hayırlara vesile olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK davamıza rekor destek veren Nevşehir'imiz ve davamızın emektarları Nevşehirli AK kadınlarımız başımızın tacıdır." dedi.

Milletvekili Açıkgöz konuşmasında şu ifadelerde bulundu; "Dünya siyaset tarihine; gayret, samimiyet ve kutlu davamızdaki emekleriyle adını altın harflerle yazdıran AK Kadın Teşkilatımıza selam olsun. AK Kadan Nevsehir 6. Olağan Kongremizi emektar kadınlarımızın coşkusuna; AK teşkilatımızla, dava arkadaşlarımızla, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanımız ve teşkilat mensuplarının katılımıyla ortak olarak gerçekleştirdik. Ayşe Bilgiç Başkanımızın şahsında, yönetim kuruluna, İlçe teşkilatlarımıza ve fedakar AK kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kutlu davamızda hep birlikte hayırlı görevler yapmalarına her daim destek olacağımızı da belirtmek istiyoruz. Hayırlara vesile olsun inşAllah.

Türkiye’nin milli güvenlik sorunu haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; sözde adamdır o, sözde genel başkandır, sözde insandır! Biz onların ne dediğine bakmıyoruz.

Cumhur İttifakımızla Türkiye’nin hak ettiği müreffeh, zengin, güçlü ülke için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ve bunu başarırken de en büyük destekçimiz yine kadınlarımızdır. Bizler her daim görev bilinciyle hazırız, hazır olmaya da devam edeceğiz.

Bizler eli kanlı teröristlere ‘terörist’ demeye devam edeceğiz. PKK ile FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Yüce Türk adaleti gereken cezaları veriyor, vermeye de devam edecektir. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn Devlet Bahçeli’nin vermiş olduğu destek de çok değerlidir, çok önemlidir. Bu konuda da kendilerine teşekkür ediyoruz.

2023’e giderken AK davamızın neferi olmak bizler için onurdur; sorumluluktur, Allah’ın izniyle milletimize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi."