AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili Açıkgöz, ziyaretinde Hastane personelinden bilgiler aldı. Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek hastalarla sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ve fedakar yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.  Şifalı suları ile meşhur Kozaklı’mızın sağlık alanında da tüm Türkiye’ye marka hizmet sunması bizleri mutlu ediyor" dedi.

Hastanenin son derece modern ve ferah bir yapısı olduğunu kaydeden Milletvekili Açıkgöz,
 tek kişilik hasta yatakları, kaplıca havuzları, lokomat cihazı, personeli, fizik cihazları ile fizik tedavi ve rehabilitasyon adına herşey yapılmaktadır dedi.

Milletvekili Açıkgöz, robotik rehabilitasyon salonunda tedavi gören hastaları tedavi gördükleri salonlarda ziyaret ederek, hastaların durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Hastalara acil şifa dileğinde bulundu.