Seçimlere artık sayılı günler kala Nevşehir merkez 350 Evler Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 350 Evler Mahallesi’nde iftardan sonra mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle adeta miting havasına dönüştü. Hemşehrilerini dinlemeye gelen yüzlerce vatandaşlar milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü bağrına bastı. Adeta miting havasına olan toplantı gövde gösterisine dönüştü. 

24 Haziran bir dönüm noktası...

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin oldukça önemli olduğuna dikkat çekti. 

Açıkgöz, "24 Haziran seçimlerine dikkat çekerek, “24 Haziran memleketimiz için çok önemli bir tarih, ülkemiz için bir milat, bir dönüm noktası.” dedi.  Açıkgöz "Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük, dünyada 17. sıraya yükseldik. Hedef Türkiye'yi 2023 yılında dünyada ilk 10'a yükseltmek. Hedef 2023. Türkiye hazır, Nevşehir  hazır. 2053 ve 2071 hedeflerini de bu şanlı millet gerçekleştirecektir" ifadesini kullandı.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Batı'nın Türkiye üzerindeki hedefinin bitmediğine işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz'da alçak darbe girişimi teşebbüsünde bulundular. Milletimizin kahramanlığı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın cesareti sayesinde darbe girişimine darbe vuruldu. Şimdi yine bir oyun peşindeler, güney sınırımızda Suriye sınırında sözde terör devleti kurmak istiyorlar. Bu oyunu bozmak için Fırat Kalkanı Harekatını yaptık mı? Akabinde Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin'i teslim aldık mı? Şimdi bu oyunlar bozulunca yeni bir oyun devreye sokulmaya çalışılıyor. Batı diyor ki 'biz Türkiye'yi dolarla oynayarak ekonomik olarak çökertelim.' Milletimiz bunu da fark etti. Sizin dolarınız size kalsın bizim paramız bize yeter."

“24 Haziran'da bu oyunu bozacağız”

Milletin bu oyunu da bozacağını belirten Milletvekili Açıkgöz, "Bu yüzden sayın Cumhurbaşkanımız, Devlet Bahçeli ile seçimleri öne aldılar. 24 Haziran'da oynanan oyunları bozmaya var mısınız? İnşallah bu oyunu bozacağız. 24 Haziran seçimleri basit bir seçim değil, devletimizin bekası, milletimizin istiklali ve istikbali meselesidir. Dolayısıyla sizlerden tam destek bekliyoruz. ‪“Biz sadece güçlü Türkiye, güçlü meclis demiyoruz; aynı zamanda güçlü ekonomi diyoruz. Nevşehir büyüdükçe, Türkiye kazanacak. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımıza ve AK PARTİ’ye vereceğiniz oylar Güçlü Türkiye’yi şahlandıracaktır. #VakitTürkiyeVakti “ " dedi.